Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Κατατέθηκε στη Βουλή το σ/ν για την ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής - Εντός δεκαπενθημέρου η ψήφισή του

Αποτέλεσμα εικόνας για Κατατέθηκε στη Βουλή το σ/ν για την ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής - Εντός δεκαπενθημέρου η ψήφισή τουΚατατέθηκε στη Βουλή το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων με τίτλο ''Ίδρυση Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και λοιπές διατάξεις''.


Από το panelladikes24 σας ενημερώνουμε ότι:

- η Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής θα συνεδριάσει πρώτη φορά για το συγκεκριμένο σ/ν στις 15/2/2018 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:30.

το συγκεκριμένο σ/ν θα έχει ψηφιστεί εντός δεκαπενθημέρου σύμφωνα με όσα ανέφερε ο υπουργός Παιδείας στη Βουλή.

Δείτε επίσης: 






Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.




1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΔΙΚΑΙΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ!!ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΕ 12500ΚΚ ΘΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΕΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΠΙΤΙ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ 5786ΚΚ ΘΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΕΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΠΙΤΙ!!!ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΑΤΕ ΣΠΟΥΔΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΕΪΜΠΡΙΤΖ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ;;;;ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΛΥΚΕΙΟΥ!ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ!!ΕΣΑΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ ΣΑΣ ΣΠΟΥΔΑΣΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ.ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΣΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΩΣ 6000ΚΚ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ.ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΕΣΘΕ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΣΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΞΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΤΕ ΤΩΡΑ ΔΙΟΤΙ Η ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΑΔΙΚΙΑ ΔΕΝ ΕΥΛΟΓΕΙΤΑΙ.ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΖΩΗ!ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!!!
    ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΕ ΕΤΗΣΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 11572(ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 12500ΚΚ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ)ΚΑΙ 5786ΚΚ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή