Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Ιδρύεται ΑΕΝ στην Κάλυμνο - Στόχος να λειτουργήσει από το νέο ακαδημαϊκό έτος

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιδρύεται ΑΕΝ εμπορικο ναυτικο Κάλυμνος προκηρυξη 2018Την ίδρυση Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) στην Κάλυμνο εξήγγειλε ο υπουργός Ναυτιλίας κ. Κουρουμπλής πριν από ένα χρόνο σε περιοδεία του σε νησιά του Αιγαίου πελάγους.

Πρόκειται για ένα σημαντικό θέμα για την ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας, το οποίο βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις και επαφές με το Δήμο Καλυμνίων για το σημείο που πρόκειται να εγκατασταθεί η νέα Ακαδημία. 

Μέσα στις επόμενες μέρες, αφού εξεταστούν οι προτεινόμενες τοποθεσίες, αναμένεται να επιλεχτεί η βέλτιστη πρόταση και θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την ίδρυση της Σχολής.

Μάλιστα, κατά την επίσκεψή του στο νησί της Καλύμνου για τη γιορτή των Θεοφανείων, ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας ανέφερε για τη νέα ΑΕΝ τα εξής: 

«Ήδη εξετάζονται συγκεκριμένες προτάσεις για το κτίριο που θα την στεγάσει. Νομίζω είμαστε σε καλό δρόμο ώστε από τον νέο χρόνο να λειτουργήσει η Ακαδημία».

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τους υποψήφιους σπουδαστές των ΑΕΝ.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο: