Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Πρόγραμμα προκαταρκτικών εξετάσεων ιδιωτών υποψηφίων διαγωνισμού 2017 για τις Αστυνομικές Σχολές

Αποτέλεσμα εικόνας για Πρόγραμμα προκαταρκτικών εξετάσεων ιδιωτών υποψηφίων διαγωνισμού 2017 για τις Αστυνομικές ΣχολέςΑνακοινώθηκε το πρόγραμμα των προκαταρκτικών εξετάσεων ιδιωτών υποψηφίων διαγωνισμού 2017 για τις Αστυνομικές Σχολές. Δείτε εδώ.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


16 σχόλια:

  1. +300 μόρια το πολύ λόγω θεωρητικης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δηλαδή όλη η θεωρητική θα δηλώσει αστυνομία;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι φίλε μου απλά είναι 179 θέσεις κ είναι Πέριπου 2500 υποψήφιοι κάθε χρόνο. Λες ν μην βρεθούν 179 στόμα με 16.500;

      Διαγραφή
  3. Έχεις δίκιο φίλε αλλά στην θετική και οικονομίας λόγω μαθηματικών θα πέσουν αρκετά οι βάσεις..Δεν παίζει ρόλο μόνο πόσα άτομα θα την δηλώσουν αλλά και το αν έγραψαν όλοι εξίσου καλά..Επιπλέον από την ανθρωπιστικών δεν νομίζω να βγαίνουν πολλοί αστυνόμοι..Συνήθως εκεί παίζονται άλλες σχολές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μεχρι να βγουνε τα στατιστικα τιποτα δεν ειναι δεδομενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο καραγκιόζης που λέει ότι θα ανέβουν 300 μόρια να βαφτεί μπλε,να πάρει φόρα και να πέσει στην θάλασσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσύ είσαι ο Καραγκιόζης. Κάθε χρόνο ρε δεν το βλέπεις ότι ανεβαίνει?? Έτσι λέγανε και πέρυσι. Θα πέσει λέει και οι ειδικοί αναλυτές (πχ. Στρατηγακης)την έδιναν 15.800 την αστυφυλάκων. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ???????? Από τα 16169 πήγε 16338.
    Τη γνώμη του λέει ο άνθρωπος και τον λες Καραγκιόζη??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε μην συγκρίνεις τις άλλες χρονιές με πέρυσι γιατί αυτοί που προβλέπουν τις αυξομειώσεις στις βάσεις δεν ήξεραν καθόλου πως λειτουργεί το σύστημα.Αν τα θέματα που μπήκαν φέτος είναι τριπλάσιας δυσκολίας από τα περσινά δεν σημαίνει ότι θα ανέβει 300 μόρια αντιθέτως θα υπάρξει μείωση το πολύ 150.Θυμάμαι καλά ότι υπήρχαν άτομα τέτοιου είδους που λέγανε ότι θα πάει 17 + η αστυφυλάκων λόγω θεμάτων και θέσεων.Για αυτό τον λόγο των αποκαλώ καραγκιόζη.Τρομοκρατεί χωρίς να υπάρχει λόγος..Προφανώς αν ήταν θέματα περσινού τύπου δεν θα τον έβριζα.

      Διαγραφή
    2. Καταρχήν ποιος σου δίνει το δικαίωμα να βρίζεις; ποιος νομίζεις ότι είσαι; επίσης έχει το δικαίωμα ν πει τη γνώμη του!!!
      Ελεος

      Διαγραφή
    3. Άκου τρομοκρατεί. Πολύ εύκολα τρομοκρατείσαι ρε μάγκα και θέλεις να γίνεις και αστυνόμος!!!!!!!

      Διαγραφή
  7. Έχεις δίκιο, αλλά πέρυσι εφαρμόστηκε για πρώτη φορά το νέο σύστημα.. Θεωρώ απολύτως λογικό να γίνει μια λάθος πρόβλεψη. Επιπλέον τα περσινά θέματα χαρακτηρίστηκαν αρκετά πιο εύκολα από τα φετινά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μαθηματικά πέρυσι παρακάτι 80% κάτω από τη βάση. Και πρώτη φορά η Πυροσβεστική που τράβηξε 120 άτομα. Φίλε για να μπεις αστυνομία πρέπει να έχεις κατά την γνώμη μου πάνω από 16000 μόρια το λιγότερο. Μακάρι να πάει 15000 η βάση αλλά άλλο τι εύχεσαι και άλλο τι ισχύει. Ικανοί πέρυσι 2050. Να δούμε φέτος πόσοι θα είναι. Άμα είναι παραπάνω κλαφτα Χαραλαμπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κατάσταση με τους υποψήφιους δε βγαίνει όπως στο στρατό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πέρυσι είχε βγεί από ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ κατάσταση ικανών μετά τις ΠΚΕ. Η Πυροσβεστική είχε βγάλει δυο καταστάσεις. Ικανών και μη ικανών. Οι ικανοί των δυο καταστάσεων ήταν σχεδόν κοινοί. Περίπου σύνολο ικανών πυροσβεστικής και ΕΛΑΣ αν θυμάμαι καλά ήταν 2500.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε συνάδερφοι μην τσακώνεστε ...
    Περιμένετε να βγουν τα στατιστικά στοιχεία πρώτα..
    Επειδή είμαι περσινός με τα θέματα του 2016 είχαν γράψει καλά όλες οι κατευθύνσεις και για αυτό ανέβηκε η βάση στην αστυφυλάκων ενώ έπεσε η βάση στην αξιωματικών 306 μόρια.Φέτος που ξαναέδωσα τα θέματα ήταν δύσκολα σε σχέση άλλων χρόνων...Φέτος καλά τα πήγε μόνο η θεωρητική σε σχέση με πέρυσι που τα είχαν πάει καλά η οικονομική και η θετική.Θέλω να πιστεύω ότι ανεξάρτητα την ζήτηση θα κατέβει η αστυφυλάκων το πολύ 100 μόρια και η αξιωματικών δεν αποκλείεται να πέσει γύρω στα 200 μόρια το πολύ
    Επίσης άκουσα ότι η πυροσβεστική θα πάρει 100 πυροσβέστες και 50 αξιωματικούς συνολικά...Ελπίζω να αληθεύει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 3 φορά που ξαναεδωσα 16450(τριτεκνος)νομίζω την αστυφυλάκων την πιάνω αφήνω το πανεπιστήμιο 2 χρονιες φιλολογος.Και θα μπούμε οκτωμβρη στην Κομοτηνή απο ότι νομίζω..ξερει κανεις πια σχολή θα ανοίξει με σιγουρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή