Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ 2017 - Νέα Ελληνική Γλώσσα - Θέματα, προτεινόμενες απαντήσεις και σχόλια

Αποτέλεσμα εικόνας για Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ 2017 - Νέα Ελληνική Γλώσσα - Θέματα, προτεινόμενες απαντήσεις και σχόλιαΘΕΜΑΤΑ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Σχολιασμός των θεμάτων από το φροντιστήριο ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ - ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

- Σχολιασμός των θεμάτων από την Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας (ΟΕΦΕ)

Σχολιασμός των θεμάτων από την Πανελλήνια Ένωση Φιλολόγων

Πατήστε εδώ για να επιστρέψετε στη σελίδα με τα θέματα, προτεινόμενες απαντήσεις και σχόλια για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ 2017.

panelladikes24 - panelladikes24 στο facebook


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Αναφορικά με το θέμα «Επιστήμη και Επιστήμονες» των πανελλαδικών εξετάσεων, τις 7 Ιουνίου του 2017 στην Νεοελληνική Γλώσσα Γενικής Παιδείας, το οποίο είναι από ομιλία του Γρηγόρη Σκαλκέα, αναφέρουμε ότι πλούσιες απαντήσεις στα ερωτήματα των εξετάσεων καλύπτονται ευρέως στα πιο κάτω δύο βιβλία του καθηγητή του ΕΜΠ Παρασκευά Ν. Παρασκευόπουλου.
    [1] Παρασκευάς Ν. Παρασκευόπουλος, Επιστήμη και Άνθρωπος, Επαγγελματική Δεοντολογία για επιστήμονες και Τεχνικούς, Δεύτερη Έκδοση, Αθήνα, 2008, σελ. 795, ISBN 960-91862-9-7 (αυτοέκδοση).
    [2] Παρασκευάς Ν. Παρασκευόπουλος, Το Βιβλίο της Ανθρωπότητας, το «Ευφυές Σχέδιο» του Ανθρώπου, Πρώτη Έκδοση, Σύλλογος Φιλοκοσμίας Ελλάδος, Αθήνα, 2013, σελ. 784, ISBN 978-618-80777-2-0.
    Το βιβλίο [1] έχει χρησιμοποιηθεί ως διδακτικό βιβλίο στο ΕΜΠ, στα ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, Χαλκίδας και Ηρακλείου Κρήτης και συνεχίζει να διδάσκεται στα δύο τελευταία Ιδρύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή