Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων «Ρύθμιση θεμάτων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας, της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδας και άλλες διατάξεις»

2017 02 09 olomeleia 400pxΜε ευρύτερες συναινέσεις ψηφίστηκε απόψε στη Βουλή επί της αρχής και κατ΄ άρθρο το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων «Ρύθμιση θεμάτων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας, της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδας και άλλες διατάξεις».

Το νομοσχέδιο ψηφίστηκε επί της αρχής από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ, της Ένωσης Κεντρώων και του Ποταμιού, παρόν ψήφισαν οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ενώ το καταψήφισαν οι βουλευτές της Ν.Δ., του ΚΚΕ και της Χρυσής Αυγής.

Στην κατ’ άρθρο ψηφοφορία η πλειονότητα των άρθρων του νομοσχεδίου ψηφίστηκε και πάλι από τα περισσότερα κόμματα της αντιπολίτευσης αφού ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου είχε ενσωματώσει πολλές από τις παρατηρήσεις των ομιλητών στα συζητούμενα άρθρα.

Όλες οι πτέρυγες της Βουλής εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το γεγονός ότι ο κ. Γαβρόγλου δεν έκανε δεκτή καμία άσχετη τροπολογία από όσες κατατέθηκαν κατά τη διαδικασία συζήτησης του νομοσχεδίου.

Αναμένουμε την τελική μορφή του νόμου όπως ψηφίστηκε.

Δείτε εδώ ανάρτηση του panelladikes24 για την ψήφιση του νομοσχεδίου με όλα τα θέματα που ρυθμίζονται για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. to nomosxedio iperpsifistike kai provlepei edos 3 etwn eisagogi sta panepistimia mono me to apolitirio lykeioy... Ti tha ginei omos me tis stratiotikes sxoles akadimies eborikoy naftikou astinomikes sxoles pirosvestiki limeniko kai me tis sxoles pou provlepodai igionomikes exetaseis kai athlitikes dokimasies, stratiotikes ipoxreoseis naftiki proipiresia kai loipa.... Tha sinexisounaftes oi sxoles na exoun tis panellinies ws proipothesi gia eisagogi H tha isxisei h eisagogi me to apolitirio kai gia tis sigekrimenes sxoles??

    ΑπάντησηΔιαγραφή