Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Ανακοίνωση του προγράμματος των προκαταρκτικών εξετάσεων του Διαγωνισμού για την εισαγωγή στις Σχολές Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανακοίνωση του προγράμματος των προκαταρκτικών εξετάσεων του Διαγωνισμού για την εισαγωγή στις Σχολές Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής ΑκαδημίαςΑνακοινώθηκε το πρόγραμμα των προκαταρκτικών εξετάσεων (ΠΚΕ) του Διαγωνισμού για την εισαγωγή στις Σχολές Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017.

Το ΠΚΕ καταρτίστηκε από το Εκπαιδευτικό Συμβούλιο της Σχολής Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Ανθρωπίνων Πόρων του Επιτελείου (Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος).


Συνίσταται η ενημέρωση των υποψηφίων από το Πυροσβεστικό Σώμα για τυχόν αλλαγές στο πρόγραμμα.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Πυροσβεστικές Σχολές.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


7 σχόλια:

  1. Λετε να ξεπερασει τα 17.300 η βαση της σχολης πυροσβεστών ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Ποσο εχεις γραψει εσυ ?? Ποσο περιμενεις να κυμανθεί η βάση ??

      Διαγραφή
    2. Το "ευκολα" δεν ξερω απο που το συμπερανες αλλα εγω αν και περιμενω να κυμανθει απο 17 εως 17μησι δεν μπορω να μαι σιγουρος αφου ουτε εχουν ολοκληρωθει οι πκε αλλα και η ταση για ανοδο των νομικοιατρικων σε συνδιασμο με την τεραστια πανωλεθρια της οικονομικης κατευθυνσης μου δειχνει οτι δυσκολα θα ξεπερασει τα 17 χιλιαδες 200 μορια..οσων αφορα τη σχολη ανθυποπυραγων μπορει να τη δουμε και στο 18μησι

      Διαγραφή
  3. Με 17400 μπαινω ?????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. είναι προφανές πως κανείς δεν μπορεί να σου απαντήσει με ακρίβεια ακόμη...θέλω να ελπίζω πως ναι αλλά ο μικρός αριθμός εισακτλεων μπορεί να αφήσει ακόμη και εμάς του 17-18 απέξω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή