Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2016 - Όλο το χρονικό των εξελίξεων

Αποτέλεσμα εικόνας για Πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2016Μεγάλη σύγχυση έχει προκληθεί σχετικά με το χρόνο ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2016.

Τι έχει συμβεί μέχρι τώρα

- Ο υπουργός Παιδείας κ. Φίλης, σε συνέντευξή του αναφέρει ότι η βαθμολόγηση των γραπτών των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2016 προχωράει με καλούς ρυθμούς και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει μέχρι τις 20 Ιουνίου.


- Δημοσιεύεται εγκύκλιος του ΥΠΠΕΘ όπου μεταξύ άλλων αναφέρει ότι το μεσημέρι της Παρασκευής 17/6/2016 οι βαθμοί να αναρτηθούν σε όλα τα Λύκεια και στην επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠΠΕΘ.


- Ο υπουργός Παιδείας παραχώρησε νέα συνέντευξη και ανέφερε ότι τα αποτελέσματα θα έχουν ανακοινωθεί μέχρι τις 22 Ιουνίου.

Σχόλια panelladikes24

- Από τις δηλώσεις του κ. Φίλη συμπεραίνουμε ότι δεν έχει οριστικοποιηθεί η ημερομηνία ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων. Αυτό βέβαια έρχεται σε αντίθεση με το έγγραφο του ΥΠΠΕΘ όπου αναφέρει την Παρασκευή 17 Ιουνίου ως ημέρα ανακοίνωσης των σχετικών αποτελεσμάτων.

- Το έγγραφο αναφέρει μόνο την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τα ΓΕΛ χωρίς να γίνεται αναφορά στα ΕΠΑΛ.

- Αν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για τα ΓΕΛ την Παρασκευή, τότε θα έχουμε για πρώτη φορά αποτελέσματα χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η βαθμολόγηση των Επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων όπου ολοκληρώνονται την Παρασκευή 17/06/2016.

- Αν θεωρήσουμε δεδομένο ότι τα αποτελέσματα δεν ανακοινώνονται το Σαββατοκύριακο τότε αυτό δε θα γίνει ούτε τη Δευτέρα 20/6/2016 όπου είναι η αργία του Αγίου Πνεύματος. Αυτό βέβαια θα ισχύει σε περίπτωση που δεν ανακοινωθούν την Παρασκευή 17/6/2016.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Τελευταίες πληροφορίες για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από το ΥΠΠΕΘ

    http://panelladikes24.blogspot.gr/2016/06/blog-post_11.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή