Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Αποτελέσματα ΠΚΕ (Υγειονομικών - Ψυχομετρικών - Αθλητικών Εξετάσεων) Στρατιωτικών Σχολών 2016

Αποτέλεσμα εικόνας για Αποτελέσματα ΠΚΕ (Υγειονομικών - Ψυχομετρικών - Αθλητικών Εξετάσεων) Στρατιωτικών Σχολών 2016Το panelladikes24 μέσα από αυτή την ανάρτηση θα ενημερώνει καθημερινά τους υποψήφιους των Στρατιωτικών Σχολών για τα αποτελέσματα των ΠΚΕ. Πατήστε στους συνδέσμους για να δείτε τις ανακοινώσεις των σχολών.

ΣΣΕ     ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ

ΣΝΔ     ΣΣΑΣ     ΣΑΝ     ΣΜΥΝ  

Επίσης, στο τέλος της ανάρτησης, στην περιοχή των σχολίων μπορείτε να αφήνετε το σχόλιό σας.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


38 σχόλια:

  1. Τι γίνεται με τους υποψηφίους του παλιού συστήματος; Σε πολλές στρατιωτικές σχολές δεν υπάρχει ούτε μία θέση για αυτούς. Σε κάποιες οι υποψήφιοι με το 10% είναι περισσότεροι .Όταν δήλωσαν με ποιο σύστημα προτιμούν να εξεταστούν γνώριζαν ότι θα αγωνιστούν ισότιμα με τους άλλους υποψήφιους στις πανελλαδικές για να έχουν πρόσβαση σε όλες τις σχολές. Τώρα καταλήγουν να έχουν 18.000 μόρια και να μην περάσουν ούτε ΣΜΥ. Κάτι πρέπει να γίνει για αυτήν την αδικία. Αν το ήξεραν δε θα δήλωναν το παλιό σύστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμπληρωματική Προκήρυξη Διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών-τριων ΑΣΕΙ - ΑΣΣΥ έτους 2016

      http://panelladikes24.blogspot.gr/2016/08/2016_2.html

      Διαγραφή
  2. Φιλε μου εχεις δικιο. Όταν βγηκε η προκυρηξη δν ανεφεραν πουθενα το 4% που δικαιούμαστε τους πηρα τηλ κ δν ήξεραν φιλε οτι υπαρχει κ αυτο το συστημα....δν ηξεραν Χριστό. Μονο το 90% κ το 10% ηξεραν τίποτα αλλο.
    Αν δν μας δώσουν υ
    Θέσεις που τις δικαιούμαστε θα κινηθούμε νομικα γτ ολοι οι νομοι μας καλύπτουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φοβάμαι ότι όλα αυτά τα νομικά παίρνουν χρόνο και στο τέλος θα καταλήξουμε σε καμιά άλλη σχολή που δε μας ενδιαφέρει καθόλου. Ανησυχώ πολύ.

      Διαγραφή
    2. ποσα μορια εχετε παιδια??και εγω ανησυχω πολυ...οι θεσεις ειναι μετρημενες στα δαχτυλα :/

      Διαγραφή
    3. 17.000 μόρια .Φοβάμαι ότι ούτε ΣΜΥ δεν πιάνω.Εσύ πόσα έχεις;

      Διαγραφή
    4. Παιδια εγω εχω 16.700 Δυστυχώς δν εχω τους προφορικους γτ ειμαι αποφοίτος του 2012 (ισχυουν εως κ 2 χρονια αφου αποφοιτησης).
      Αστυφυλάκων θα βάλετε?. Αν ναι πρώτα απο στρατό?

      Διαγραφή
    5. Από τη δική μου κατεύθυνση δεν μπορώ να βάλω αστυφυλάκων .Αλλά κι εκεί πιστεύω ότι είναι πολύ λίγες οι θέσεις για το παλιό σύστημα.Θα γίνει "σφαγή" !!

      Διαγραφή
    6. Μόλις 8 Θέσεις ειναι για Αστυφυλάκων κ 1 αξιωματικος

      Διαγραφή
    7. 16.700 κατι εχω...σε ποια σχολη εδωσες αθληματα??εγω στη σμυν..ευελπιδων εβαλες??

      Διαγραφή
    8. Εγω πηγα Αστυφυλάκων.
      Θα βαλεις πρωτα αστυνομια?
      Ξερεις κανεναν που θελει αστυνομια κ έχει καλα μορια?
      Ευχαριστώ

      Διαγραφή
    9. Παιδιά , αν καταφέραμε να περάσουμε τις προκαταρκτικές εξετάσεις , τώρα μόνον υπομονή μπορούμε να κάνουμε ώσπου να βγουν οι βάσεις.Όμως ας μην γελιόμαστε , οι θέσεις είναι τόσο λίγες που που δεν έχουμε πολλές ελπίδες αν δεν έχουμε πάνω από 17.500 μόρια

      Διαγραφή
    10. οχι αστυνομια δεθα βαλω!Και εκει που ημουν δεν ηταν καποιος με τα δικα σου μορια που να θελει αστυνομια...ηταν ολοι πιο κατω :) ...Σμυν θα βαλεις εσυ??ΣΝΔ??

      Διαγραφή
    11. Αν εννοεις εμενα με τα 16.700 θα βαλω μονο αστυνομια γτ ειμαι 22 κ δν μπορω στρατό δυστυχώς.
      Όταν λες πιο κάτω τι εννοεις περιπου. Δλδ κατω απο 16.000?

      Διαγραφή
    12. οχι εννοουσα αυτον με τα 17 :).Στη πρωτη ομαδα που ημουν οταν εδωσα τα αθληματα ηταν ενα παιδι με 17 που δε θελει αστυνομια μετα εγω με 16.700 κατι και μετα ενας με 16.100 που δεν ηθελε αστυνμια...ολοι οι αλλοι ηταν πιο κατω στα μορια(μιλαω παντα γι αυτους που δωσαν δευτερη φορα!)

      Διαγραφή
    13. Εσυ που εχεις 16.700 θ βαλεις αστυνομια? Αν ναι πεωατ απο στρατο?

      Διαγραφή
    14. Πρωτα*
      Επίσης μιλάς παντα για το παλιο ε?

      Διαγραφή
    15. οχι δε θα βαλω αστυνομια :) εσυ?ναι παντα για παλιο!

      Διαγραφή
    16. Εγω εβαλα γτ δν μπορω στρατό λογω ηλικιας

      Διαγραφή
  3. Το ξερω αλλα δν γινεται να μας αποκλεισουν απ αυτες τις σχολές χωρις καμία προειδοποίηση.....κ στο κατω κατω γτ μας αποκλειουν απο στρατο κ οχι απο καποιο αει ή τει?.....ειναι τραγικοι στο Υπουργείο πίστεψε με δν γνωριζουν τιποτα....εμενα μου ελεγαν περσι οτι το οριο ηλικιας ειναι 24 ετών για ν πας στρατιωτικες ενώ ειναι 21 κ τν ρωτησα κ 3 φορες, δν ξερουν βασικα πράγματα της δουλειάς τους. Ειχα παθει πλακα με τν αδιαφορια των υπουργείων παιδειας κ άμυνας. Μην ξεχναμε οτι στο μηχανογραφικο υπαρχουν κανονικα οι σχολες κ θα τις δηλώσουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η συμπληρωματική ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας για τις θέσεις με το παλιό σύστημα θα βγει μέσα Ιουλίου.Πολλά παιδιά δεν το γνωρίζουν και έβαλαν στο μηχανογραφικό τους τις στρατιωτικές σχολές ,αλλά άδικα γιατί δεν υπάρχουν θέσεις ούτε ΣΣΑΣ ούτε ΣΝΔ μηχανικοί ούτε ΣΙ μηχανικοί κι οι άλλες σχολές έχουν 1 ,2 ή το πολύ 3 θέσεις για το παλιό σύστημα. Και να σκεφτείς ότι δέχονται και μαθητές από Κύπρο , Μαυροβούνιο ,Ιορδανία . Τους εκπαιδεύουν κι ύστερα φεύγουν στις χώρες τους και τα ελληνόπουλα μένουν απ' έξω!

      Διαγραφή
  4. Αν καποιος απ τους υποψηφιους που κριθηκαν καταλληλοι στις υγειονομικες εξετασεις εχει στιγμα μεσογειακης ανεμιας κ δεν το εχει δηλωσει θ υποστει καποια συνεπεια, αν το ανακαλυψουν οταν περασει σε καποια σχολη , η δεν υπαρχει περιπτωση ν το ανακαλυψουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εν υπάρχει πρόβλημα και δεν χρειάζεται να το δηλώσεις μην ανησυχείς, ακόμα και όταν καταταχτείς αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα.Αλοίμονο το 10% του πληθυσμού έχει στίγμα.

      Διαγραφή
  5. Δεν υπάρχει πρόβλημα και δεν χρειάζεται να το δηλώσεις μην ανησυχείς, ακόμα και όταν καταταχτείς αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα.Αλοίμονο το 10% του πληθυσμού έχει στίγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΑ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΔΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντός ημερών θα βγει από το ΓΕΕΘΑ συμπληρωματική ανακοίνωση που θα αναφέρει τις θέσεις που αναλογούν στο παλιό σύστημα. Θα είναι το 4% του 90% ,δηλ. σε κάποιες σχολές 1 ,2 το πολύ 3 θέσεις .Σε κάποιες δεν θα έχει καμιά. Δεν πιστεύω ότι θα καταφέρουμε τίποτα. Υπάρχουν υποψήφιοι για ΣΣΕ ή ΣΙ με 18.000 και 19.000 μόρια. Δεν έχουμε ελπίδες όσοι έχουμε λιγότερα.

      Διαγραφή
    2. Κανείς που ν θελει αστυνομια με παλιο?

      Διαγραφή
    3. ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΠΕΡΙ ΙΣΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

      Διαγραφή
    4. Πολύ φοβάμαι ότι δε γίνεται τίποτα. Από το υπουργείο Παιδείας δόθηκε το 4% για όλες τις σχολές.Απλά οι στρατιωτικές έχουν λίγες θέσεις και μεγάλη ζήτηση γι' αυτό και υπάρχουν σχολές που δεν έχουν ούτε μία θέση για το παλιό σύστημα. Μόνο αν έχουμε πάνω από 18.000 μόρια μπορούμε να ελπίζουμε.

      Διαγραφή
  7. Η ΣΜΥ δεν βγάζει αποτελέσματα;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μεσα Ιουλιου ειχαν πει να βγαλουν τις καταστασεις για αυτους με το παλιο και ακομα...Ε βεβαια,τι τους νοιαζει αν ο αλλος περιμενει με τη "ψυχη στο στομα" ...Και αν καποιος θελησει να δωσει και τριτη φορα και ειναι τεχνολογικη τι θα κανει του χρονου??Γινετε να διαβασει βιολογια και χημεια????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παιδια λεω να φτιαξουμε φορουμ για αστυνομία με το παλιο σύστημα καθως αν έχουμε παραπανω μορια απο τη βαση του νεου συστηματος κ μην μείνουμε εκτός θα το δουμε νομικά καθώς Εμείς δν ξεραμε οτι θα έχουμε μονο το 4% των θεσεων οταν το επιλέξαμε. Για περισσότερα θα τα πουμε στο φορουμ που θα φτιάξω και θα βαλω το λινκ εδω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλησπέρα, εφτιαξα το θεμα που σας ειχα πει.
    http://www.ellinikos-stratos.com/forum/forum_posts.asp?TID=18074

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παιδια λογω τεχνικων προβλημάτων δεν ισχύει το παραπανω λινκ αλλά το παρακάτω που θα γραψω τωρα: http://www.ellinikos-stratos.com/forum/forum_posts.asp?TID=18075&PID=423074#423074

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οργανωθείτε να μαζέψουμε συμμετοχές για δικηγόρο.... πολυ καλη κινηση αυτη με το φορουμ. Εγω εστειλα mail σε ολους τους βουλευτες, ο Χαρακόπουλος της ΝΔ εκανε επερωτηση για το θεμα. Στειλτε ολοι mail παντου υπουργειο παιδειας, βουλευτες πρωθυπουργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. dn tha katafereis tpt ta idia akrivws eixame kanei kai emeis gia ta duo xronia sthn astufulakwn oi athrwpoi einai sto kosmo tous dn tous noiazei gia emas to mono pou tous noiazei einai na paroun ta 8 xiliarika to mina aderfe se katalavenw apoluta alla h pikrh alhtheia einai auth

    ΑπάντησηΔιαγραφή