Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Νέα επιστολή για να μπορούν όσοι έχουν απολυτήριο ΓΕΛ και πτυχίο ΕΠΑΛ προηγούμενων ετών να δώσουν Πανελλαδικές Εξετάσεις

Αποτέλεσμα εικόνας για Νέα επιστολή για να μπορούν όσοι έχουν απολυτήριο ΓΕΛ και πτυχίο ΕΠΑΛ προηγούμενων ετών να μπορούν να δώσουν Πανελλαδικές ΕξετάσειςΟι απόφοιτοι ΓΕΛ, οι οποίοι είναι και κάτοχοι πτυχίου ΕΠΑΛ προηγούμενων ετών συνεχίζουν την προσπάθειά τους ώστε να μπορέσουν να συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2016 καθώς το ΥΠΠΕΘ επιτρέπει να έχουν το συγκεκριμένο δικαίωμα μόνο οι πτυχιούχοι ΕΠΑΛ του νέου συστήματος.

Το panelladikes24 από τη πρώτη στιγμή όταν και δημοσιοποιήθηκαν οι εγκύκλιοι για την υποβολή των Αιτήσεων - Δηλώσεων συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2016 ανέδειξε το θέμα για τους συγκεκριμένους υποψήφιους και θα συνεχίσει δημοσιοποιώντας οποιαδήποτε εξέλιξη.

Δείτε λοιπόν, όλο το χρονικό των αναρτήσεων του panelladikes24 καθώς και τη νέα επιστολή των κατόχων απολυτηρίου ΓΕΛ και πτυχίου ΕΠΑΛ προς το υπουργό Παιδείας κ. Φίλη μετά το δελτίο τύπου του ΥΠΠΕΘ.




Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα επιστολή.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου