Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Το πρόγραμμα και το ποσοστό των αποφοίτων οι μοναδικές εκκρεμότητες για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2016

Αποτέλεσμα εικόνας για Το πρόγραμμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2016 και το ποσοστό των αποφοίτων οι μοναδικές εκκρεμότητεςΗ ανακοίνωση του αριθμού των εισακτέων συνιστά άλλο ένα βήμα για την ολοκλήρωση των διαδικασιών των Πανελλαδικών Εξετάσεων που ξεκινούν στις 16 Μαΐου. Οι φετινοί υποψήφιοι αναμένουν την ανακοίνωση του προγράμματος των εξετάσεων και την κατανομή των θέσεων ώστε να ολοκληρωθεί το «παζλ» των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Στις Πανελλαδικές Εξετάσεις αναφέρθηκε στη χθεσινή του ομιλία στα στελέχη εκπαίδευσης ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Νίκος Φίλης, ο οποίος σημείωσε ότι έχουν ολοκληρωθεί οι νομοθετικές ρυθμίσεις για το νέο σύστημα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση (διατάξεις για τα ΕΠΑΛ, σύνταξη προεδρικού διατάγματος για την ενδοσχολική αξιολόγηση και τις απολυτήριες εξετάσεις του λυκείου, τρόπος υπολογισμού της βαθμολογίας κάθε υποψηφίου, τρόπος αξιολόγησης ανά μάθημα, ειδικές ρυθμίσεις για τους ομογενείς και αλλοδαπούς υποψήφιους, εξασφάλιση των αμοιβών όσων εμπλέκονται στις Πανελλαδικές Εξετάσεις). Απομένει η υπουργική απόφαση για το ποσοστό που θα αναλογεί στους υποψήφιους του παλαιού και του νέου συστήματος, το οποίο θα προκύψει μετά τη μελέτη από την αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου των δηλώσεων που κατέθεσαν οι υποψήφιοι, των οποίων η διορία κατάθεσης έληξε πριν λίγες ημέρες.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο: