Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Δικαιολογητικά και διαδικασία εγγραφής επιτυχόντων στην ΑΣΤΕΚ 2014

Η Ανώτερη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Ρόδου (ΑΣΤΕΡ) ενημερώνει τους επιτυχόντες σχετικά με την εγγραφή τους στη σχολή.

Αγαπητέ σπουδαστή /στρια, καλώς όρισες στην ΑΣΤΕΚ. Κατά την έναρξη των μαθημάτων στη Σχολή (η ημερομηνία έναρξης θα ανακοινωθεί προσεχώς) οφείλεις να έχεις μαζί σου το πιστοποιητικό υγείας αλλά και τα είδη ένδυσης, (χρησιμοποιούνται στις επίσημες εκδηλώσεις της Σχολής, εκπαιδευτικές επισκέψεις, κλπ.) όπως περιγράφονται παρακάτω. Η παρακολούθηση μαθημάτων στην ΑΣΤΕΚ είναι υποχρεωτική και επιτρέπεται μόνο πολύ μικρός αριθμός απουσιών.

Α. Ημερομηνίες Εγγραφών: Από Δευτέρα 6 Οκτωβρίου έως και Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014.

Β. Δικαιολογητικά Εγγραφής:
1. Αίτηση Εγγραφής
2. Τίτλος απόλυσης: απολυτήριο ή πτυχίο ή αποδεικτικό του σχολείου αποφοίτησης ή νομίμως κυρωμένο αντίγραφο ή φωτοαντίγραφο των τίτλων αυτών.
3. Υπεύθυνη δήλωση στην οποία δηλώνεται ότι δεν είναι εγγεγραμμένοι σε άλλη σχολή ή τμήμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα.
4. Τέσσερις (4) φωτογραφίες τύπου αστυνομικής ταυτότητας.
Εκτός των παραπάνω, και μόνο όσοι πέτυχαν από το Γενικό Λύκειο και ΕΠΑΛ – ΟΜΑΔΑ Β΄ (90% και 10%) υποβάλλουν και νομίμως κυρωμένο αντίγραφο ή φωτοαντίγραφο της βεβαίωσης πρόσβασης (ΔΕΝ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΠΟΤΕ Η ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ).

- Εκτός από τα παραπάνω , οι σπουδαστές απαιτείται να προσκομίσουν και Πιστοποιητικό υγείας εργαζομένων σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος το οποίο θα χρειαστούν στην πρακτική τους άσκηση. Για την έκδοσή του θα χρειαστούν ιατρικές εξετάσεις καθ΄ υπόδειξη του Υγειονομικού κέντρου στο οποίο θα απευθυνθούν.

- Κατά την προσέλευσή τους για εγγραφή, οι εισαχθέντες πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα/ διαβατήριο ή άλλο δημόσιο έγγραφο, από το οποίο να αποδεικνύονται τα ονομαστικά τους στοιχεία και η ακριβής ημερομηνία γέννησης.

Γ. Είδη Ένδυσης:

ΑΓΟΡΙΑ
Κουστούμι χρώματος σκούρο μπλε, κατά προτίμηση υφάσματος τεριλέν.
Πουκάμισο λευκό με μακρύ μανίκι και κλασσικό γιακά

ΚΟΡΙΤΣΙΑ
Ταγιέρ χρώματος σκούρο μπλε, κατά προτίμηση υφάσματος τεριλέν
Πουκάμισο λευκό με μακρύ μανίκι και κλασσικό γιακά
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση οι εισαχθέντες μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία της Σχολής (τηλ. 2841028565, 28828).

Έναρξη Μαθημάτων Χειμερινού Εξαμήνου 2014-15: Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου