Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

Υφυπουργός Παιδείας: Θα παραμείνει τουλάχιστον για δύο χρόνια το υπάρχον σύστημα εισαγωγής στα Πανεπιστήμια - Θα γίνουν βελτιώσεις - Ανοικτό το θέμα εφαρμογής βάσης εισαγωγής και νωρίτερα

Αποτέλεσμα εικόνας για σοφια ζαχαρακη Υφυπουργός Παιδείας αρμόδια για θέματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας ÎµÎºÏ€Î±Î¯Î´ÎµÏ…ÏƒÎ·Ï‚Η Υφυπουργός Παιδείας αρμόδια για θέματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Σοφία Ζαχαράκη μιλώντας το πρωί της Παρασκευής (26/7) στο Ρ/Σ ΘΕΜΑ 104,6 ανέφερε ότι ο βασικός κορμός του υπάρχοντος συστήματος εισαγωγής στα Πανεπιστήμια μέσω των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα διατηρηθεί για τουλάχιστον δύο χρόνια.

«Δεν μπορούμε να δημιουργούμε πανικό στα παιδιά. Θα γίνουν βελτιώσεις αρχικά στην ύλη» είπε η κ. Ζαχαράκη ενώ για την εφαρμογή της ελάχιστης βάσης εισαγωγής, η υφυπουργός Παιδείας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να εφαρμοστεί νωρίτερα.

«Αυτά θα πρέπει να είναι πάντα επ’ ωφελεία των παιδιών για να μην δημιουργούμε καταστάσεις έκπληξης, σε ένα σύστημα στο οποίο έχουμε ήδη εντοπίσει παθογένειες», ανέφερε σχετικά.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020 - Μειώνεται η ύλη στη Βιολογία, τη Χημεία, την Κοινωνιολογία, την Οικονομία, την Ιστορία, τα Αρχαία Ελληνικά - Δείτε τη νέα εξεταστέα ύλη

    http://panelladikes24.blogspot.com/2019/08/2020_48.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή