Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

Αρχίζει αύριο Τετάρτη 10/7 η υποβολή αιτήσεων στις Στρατιωτικές Σχολές από τους Έλληνες του εξωτερικού

Αποτέλεσμα εικόνας για 2019 υποβολή αιτήσεων στις Στρατιωτικές Σχολές από τους Έλληνες του εξωτερικούΣας γνωρίζεται ότι, η υποβολή της Αίτησης Κατάταξης στα ΑΣΕΙ - ΑΣΣΥ για τους Έλληνες Εξωτερικού θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 10 Ιουλίου και ώρα 00:01 έως την Δευτέρα 24 Ιουλίου 2019 και ώρα 24:00

Οι υποψήφιοι για την υποβολή της αίτησης τους, θα ακολουθήσουν τις οδηγίες της ιστοσελίδας https://www.asei-assy.mil.gr.

Για οποιαδήποτε πληροφορία αναφορικά με την αίτηση τους, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο αρμόδιο Εξεταστικό Κέντρο ΔΑΕ/Β1, ΑΒ Δεκέλειας, τηλ. 2108192132-3, email: b1_com.dae@haf.gr.

Για την ομαλή λειτουργία του συστήματος υποβολής των αιτήσεων, συνιστάται στους υποψήφιους να τηρήσουν το χρονοδιάγραμμα του παραρτήματος «Α» της Εγκυκλίου και να μην περιμένουν την τελευταία ημέρα για να υποβάλλουν την αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ώστε να έχουν τον απαιτούμενο χρόνο διαχείρισης και διόρθωσης παραλείψεων και λαθών.


Δείτε επίσης: 



Πατήστε εδώ για να δείτε όλα τα νέα για τους Έλληνες του εξωτερικού.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου