Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Στρατιωτικές Σχολές - Λήγει τη Δευτέρα 20/5 η προθεσμία για τις αιτήσεις - Όλες οι λεπτομέρειες

Αποτέλεσμα εικόνας για Στρατιωτικές Σχολές προκηρυξη - Λήγει τη Δευτέρα 20/5 η προθεσμία για τις αιτήσεις - Όλες οι λεπτομέρειεςΑπό το panelladikes24 υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 ολοκληρώνεται η προθεσμία υποβολής Αίτησης - Δικαιολογητικών των υποψηφίων Στρατιωτικών Σχολών έτους 2019.


Διευκρινίζεται ότι, όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για τις Στρατιωτικές Σχολές, πρέπει υποχρεωτικά να ακολουθήσουν τις διαδικασίες της προκήρυξης του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ανεξάρτητα αν είχαν ή όχι δηλώσει προτίμηση για τις Στρατιωτικές Σχολές με την Αίτηση - Δήλωση του Μαρτίου, την οποία είχαν υποβάλει στο Λύκειο τους. 

Πατήστε στο σύνδεσμο που ακολουθεί για να δείτε την προκήρυξη, οδηγίες για την υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών, την απόφαση με τον αριθμό εισακτέων για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 καθώς και άλλες σημαντικές αναρτήσεις.


Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Στρατιωτικές Σχολές.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου