Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Αμετάβλητος ο αριθμός εισακτέων στις Στρατιωτικές Σχολές για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 - Αναλυτική κατανομή εισακτέων σε κάθε Σχολή - Υπάρχουν διαφορές από πέρσι - Πίνακας

Δημοσιεύτηκε πριν λίγες το ΦΕΚ Β΄ 1506/2019 με την ΚΥΑ που καθορίζει τον ανώτατο αριθμό εισακτέων στα Ανώτατα Στρατιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΣΕΙ) και στις Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ) των Ενόπλων Δυνάμεων κατά το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

Δείτε την απόφαση στο σύνδεσμο που ακολουθεί.

Αριθμός εισακτέων στις Στρατιωτικές Σχολές για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 - Πίνακας

Από την επεξεργασία των στοιχείων προκύπτει ότι ο συνολικός αριθμός των σπουδαστών που θα εισαχθούν στις Στρατιωτικές Σχολές παραμένει ίδιος σε σχέση με την προηγούμενη ακαδημαϊκή χρονιά. Ωστόσο υπάρχουν μερικές αλλαγές στους εισακτέους σε κάποιες σχολές.

Δείτε στον πίνακα που ακολουθεί τη σύγκριση του αριθμού εισακτέων σε κάθε Στρατιωτική Σχολή μεταξύ των ετών 2018 και 2019.

Η επιμέλεια του πίνακα έγινε από Δ. Καλοδήμο, ΚΕΣΥ Φθιώτιδας
http://sep4u.gr/32506/sygrisi-eisakteon-stratiotikes-scholes/

Δείτε στο σύνδεσμο που ακολουθεί την Προκήρυξη και σημαντικές αναρτήσεις για τους υποψήφιους των Στρατιωτικών Σχολών έτους 2019 (ηλεκτρονικές αιτήσεις, οδηγίες για τη συμπλήρωση των αιτήσεων, υγειονομικές εξετάσεις κτλ).


Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Στρατιωτικές Σχολές.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου