Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Από σήμερα 2/5 οι αιτήσεις για τις Στρατιωτικές Σχολές - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε στο panelladikes24

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

To panelladikes24 σας ενημερώνει ότι από σήμερα Πέμπτη 2 Μαΐου αρχίζει η υποβολή των αιτήσεων για εισαγωγή στις Στρατιωτικές Σχολές έτους 2019.

Υπενθυμίζεται ότι η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά και σχετική προθεσμία ολοκληρώνεται στις 20 Μαΐου 2019.

Δείτε στο σύνδεσμο που ακολουθεί την Προκήρυξη και σημαντικές αναρτήσεις για τους υποψήφιους των Στρατιωτικών Σχολών έτους 2019 (ηλεκτρονικές αιτήσεις, οδηγίες για τη συμπλήρωση των αιτήσεων, υγειονομικές εξετάσεις κτλ).


Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Στρατιωτικές Σχολές.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


5 σχόλια:

  1. Πόσο σας αργεί το μαιλ επιβεβαιώσεις? εχω πάνω απο ώρα και δεν μπορώ ακόμα να κάνω εγγραφή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει επιλογή "δεν ελαβα email επιβεβαίωσης" . Αν δεν πιάσει ούτε αυτό, ξανά κάνε εγγραφη απο την αρχή. Έχε υπόψιν ότι πιθανώς την ώρα που μπήκες να ήταν τίγκα το σύστημα και ως συνήθως..να κόλλησε.
      (εγω περίμενα να πάει 00:01 και μπηκα😂)

      Διαγραφή
  2. ρε παιδια μονο εμενα κολλαει κ δεν μπαινει ??? τι κανω τωρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τις οδηγίες συμπλήρωσης τις διαβάσατε; Γιατί λογικά κάποιο βήμα θα παραλείψατε. Εγώ μπήκα στην εφαρμογή κανονικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΠΟ ΕΠΑΛ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΣΣΕ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΣΝΔ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΔΙΛΩΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΑΣΕΙ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΑ ΕΠΑΛ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή