Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Παράταση υποβολής αιτήσεων για τα Προπαρασκευαστικά Προγράμματα Πιστοποίησης για τους απόφοιτους του Μεταλυκειακού Έτους - Τάξης Μαθητείας των ΕΠΑ.Λ.

Αποτέλεσμα εικόνας για Παράταση υποβολής αιτήσεων για τα Προπαρασκευαστικά Προγράμματα Πιστοποίησης για τους απόφοιτους του Μεταλυκειακού Έτους - Τάξης Μαθητείας των ΕΠΑ.Λ.Σε συνέχεια της με αρ. πρωτ. Φ11/215540/Δ4/14-12-2018 εγκυκλίου με θέμα «Οδηγίες για την υλοποίηση του 35ωρου Προπαρασκευαστικού Προγράμματος Πιστοποίησης Αποφοίτων του Μεταλυκειακού Έτους - Τάξης Μαθητείας των ΕΠΑ.Λ. και την Πιστοποίηση στις ειδικότητες μαθητείας της Α’, της Β’ Φάσης και των τριών Πιλοτικών Τάξεων» και λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, παρατείνεται η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων των αποφοίτων καθώς και των εκπαιδευτικών- επιμορφωτών μέχρι την Παρασκευή 11/01/2019

Επισημαίνεται ότι σε περίπτωση που δεν έχουν υποβάλλει αίτηση για την επιλογή τους ως επιμορφωτές οι εκπαιδευτικοί που δίδαξαν στα σχολικά έτη 2016-2017 και 2017-2018 στο «Μεταλυκειακού Έτος - Τάξης Μαθητείας των ΕΠΑ.Λ.» μπορούν να συμμετέχουν οι εκπαιδευτικοί που διδάσκουν κατά το τρέχον έτος. Ελλείψει των ανωτέρω, δύναται να συμμετέχουν εκπαιδευτικοί αντίστοιχων ειδικοτήτων. Αντίστοιχα, η εφαρμογή του Προπαρασκευαστικού Προγράμματος Πιστοποίησης θα πραγματοποιηθεί υπό την ευθύνη των Περιφερειακών Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 έως Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019. 




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου