Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Στρατιωτικές Σχολές 2018 - Υποψήφιοι Έλληνες Εξωτερικού με ελλείποντα - ελλιπή δικαιολογητικά - Τι πρέπει να κάνουν και πότε

Σχετική εικόναΚατάσταση Υποψηφίων του Ν. 3648/08, Αρ. 11, Παρ. 1γ (Ελλήνων Εξωτερικού) ΑΣΕΙ - ΑΣΣΥ Ακαδημαϊκού Έτους 2018-2019 με Ελλείποντα - Ελλιπή Δικαιολογητικά

Η Διοίκηση Αεροπορικής Εκπαίδευσης (ΔΑΕ), μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών των υποψηφίων διαγωνισμού θέματος από τις αρμόδιες προς τούτο επιτροπές, ανακοινώνει µε αλφαβητική σειρά κατάσταση υποψηφίων, τα δικαιολογητικά των οποίων παρουσιάζουν ελλείψεις ή τυπικές παραλείψεις.

Οι εν λόγω υποψήφιοι καλούνται να αποστείλουν ΜΟΝΟ ταχυδρομικά, τα ελλείποντα - ελλιπή δικαιολογητικά, μέχρι 27 Ιουλίου 2018 (θα λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία σφραγίδας ταχυδρομικής υπηρεσίας, δηµόσιας ή ιδιωτικής και όχι η ημερομηνία παραλαβής από τη ΔΑΕ), στη ΔΑΕ και στη διεύθυνση:

Διοίκηση Αεροπορικής Εκπαίδευσης (ΔΑΕ/Β1),
ΑΒ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ,
ΑΧΑΡΝΑΙ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΓΑ 1010

Σε περιπτώσεις παράλειψης συμπλήρωσης κάποιου από τα πεδία της αίτησης που απαιτούν ΝΑΙ ή ΟΧΙ, θα αποστέλλεται υπεύθυνη δήλωση, στην οποία θα δηλώνεται η ανάλογη επιθυμία. Οι υπεύθυνες δηλώσεις θα πρέπει να συµπληρώνονται - υπογράφονται (θεώρηση για το γνήσιο της/των υπογραφής/-ών απαραίτητη), από τον υποψήφιο εάν είναι ενήλικος ή από τους ασκούντες τη γονική μέριμνα ή επιτροπεία, εάν είναι ανήλικος.

Για περισσότερες πληροφορίες - διευκρινήσεις, οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 210-8192132 - 2133, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (07:30 - 15:00).

Επισημαίνεται ότι, όσοι εκ των υποψηφίων έχουν υποβάλλει μαζί µε την Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση, το Δελτίο Υγειονομικής Εξέτασης (Υπόδειγμα 5 της ΕΔΥΕΘΑ 13/2018), καθώς και τις υγειονομικές εξετάσεις, να επικοινωνήσουν άμεσα µε τα ανωτέρω τηλέφωνα για περαιτέρω οδηγίες.


Πατήστε εδώ για να δείτε όλα τα νέα για τους Έλληνες του εξωτερικού.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Νέα απόφαση για τους υποψήφιους Έλληνες Εξωτερικού με ελλείποντα - ελλιπή δικαιολογητικά που επιθυμούν την εισαγωγή τους στις Στρατιωτικές Σχολές

    https://panelladikes24.blogspot.com/2018/07/blog-post_47.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή