Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Άνοιξε η εφαρμογή για την υποβολή του Ηλεκτρονικού Μηχανογραφικού Δελτίου 2017

Αποτέλεσμα εικόνας για Άνοιξε η εφαρμογή για την υποβολή του Ηλεκτρονικού Μηχανογραφικού Δελτίου 2017Από σήμερα Τετάρτη 21-06-2017, οι υποψήφιοι ΓΕΛ και ΕΠΑΛ μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά το Μηχανογραφικό Δελτίο (Μ.Δ.) στη σελίδα https://exams.it.minedu.gov.gr/.

Υπενθυμίζεται ότι για την είσοδο στην εφαρμογή είναι απαραίτητος ένας κωδικός ασφαλείας. Όσοι δεν έχουν λάβει τον συγκεκριμένο κωδικό, μπορούν να απευθυνθούν στο Λύκειό τους για την έκδοσή του.

Στη συγκεκριμένη εφαρμογή, οι υποψήφιοι μπορούν να βρουν οδηγίες χρήσης της Εφαρμογής, βάσεις και στατιστικά προτιμήσεων προηγούμενου έτους, το έντυπο Μ.Δ. με τις οδηγίες του και φυσικά το ηλεκτρονικό Μ.Δ.

Σημαντικές παρατηρήσεις

Επισημαίνεται ότι από τις 21-06-2017 μπορείτε να υποβάλλετε μόνο πρόχειρο Μηχανογραφικό Δελτίο και μετά την ανακοίνωση των βαθμών των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ, μπορείτε να προβείτε στην τελική Οριστικοποίηση του Μηχανογραφικού Δελτίου.

Με την Οριστικοποίηση, το Μηχανογραφικό σας Δελτίο, αποκτά πλέον μοναδικό αριθμό πρωτοκόλλου και πρέπει να το εκτυπώσετε ή/και να το αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι μέσα στην προθεσμία υποβολής έχετε δικαίωμα αναίρεσης της οριστικοποίησης του Μηχανογραφικού Δελτίου, με βάση τα αναγραφόμενα στην εγκύκλιο που μπορείτε να δείτε στο σχετικό σύνδεσμο.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου