Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Δεν έχουν ανακοινωθεί τα αποτελέσματα για τα ειδικά μαθήματα - Το αργότερο μέχρι την άλλη εβδομάδα

Αποτέλεσμα εικόνας για αποτελέσματα των ειδικών μαθημάτων που εξετάστηκαν οι υποψήφιοι ΓΕΛ και ΕΠΑΛ στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2016Μετά από πολλά ερωτήματα που καταφθάνουν στο panelladikes24 σχετικά με την ημερομηνία δημοσίευσης των αποτελεσμάτων στα ειδικά μαθήματα σας ενημερώνουμε ότι:

Δεν υπάρχει, προς το παρόν, κάποια επίσημη ενημέρωση από το ΥΠΠΕΘ σχετικά με τα αποτελέσματα των ειδικών μαθημάτων που εξετάστηκαν οι υποψήφιοι ΓΕΛ και ΕΠΑΛ στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2016.

Σημειώνεται ότι μόλις χθες ολοκληρώθηκαν οι συγκεκριμένες εξετάσεις ενώ εκτιμάται ότι το αργότερο την επόμενη εβδομάδα θα έχουν ανακοινωθεί και τα αντίστοιχα αποτελέσματα.

Το panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει άμεσα για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Δείτε επίσης: Πανελλαδικές Εξετάσεις 2016 - Ειδικά μαθήματα - Θέματα και προτεινόμενες απαντήσειςΓια την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


3 σχόλια:

 1. Αν ενδιαφερόμαστε για σχολές που απαιτούν εξέταση σε ειδικά μαθήματα μπορούμε να οριστικοποιήσουμε το μηχανογραφικό πριν από την ανακοίνωση των αντίστοιχων βαθμολογιών;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το ποσοστό συμμετοχής των μαθητών στις εξετάσεις είναι τόσο δύσκολο να το ανακοινώσουν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Στις 5 Ιουλίου η ανακοίνωση των βαθμολογιών ειδικών μαθημάτων 2016

  http://panelladikes24.blogspot.gr/2016/06/5-2016.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή