Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Μετεγγραφές/Μετακινήσεις Φοιτητών 2022 - Σχετικά με την υποβολή των δικαιολογητικών από τους δικαιούχους φοιτητές






























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Μετά από πολλά ερωτήματα αναγνωστών του panelladikes24 σχετικά με τους δικαιούχους φοιτητές μετεγγραφής/μετακίνησης σύμφωνα με τα αποτελέσματα Μετεγγραφών/Μετακινήσεων Φοιτητών ακαδημαϊκού έτους 2022-2023,

Για τις Μετεγγραφές Φοιτητών θα έχετε πλήρη ενημέρωση και στη σελίδα Μετεγγραφές Φοιτητών - Ενημέρωση.

ότι οι φοιτητές/τριες θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία του Τμήματος υποδοχής τους ή να επισκεφτούν τις ιστοσελίδες τους σχετικά με τον τρόπο υποβολής των δικαιολογητικών τους, τα οποία είχαν δεσμευθεί στην αίτησή τους ότι θα προσκομίσουν.

Στη συνέχεια οι Γραμματείες των Τμημάτων ενημερώνουν με κάθε πρόσφορο μέσο και εντός ευλόγου χρόνου τον υποψήφιο μετά από τον έλεγχο των δικαιολογητικών του, εάν γίνεται δεκτός για εγγραφή στο Τμήμα υποδοχής, ώστε να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για τη διαγραφή του από το Τμήμα προέλευσης και την ολοκλήρωση της εγγραφής του στο Τμήμα υποδοχής.


Δείτε επίσης:



Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Μετεγγραφές Φοιτητών καθώς και στη σελίδα Μετεγγραφές Φοιτητών - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου