Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Νέα ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ) στο uniwa.gr

Με νέα μορφή εύχρηστη και αναβαθμισμένη λειτουργεί η ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής από σήμερα 3 Φεβρουαρίου 2020.

H ιστοσελίδα uniwa.gr γίνεται πιο άμεση και λειτουργική για τους αναγνώστες της, με σύγχρονη εμφάνιση, μοντέρνα διάθεση, εμπλουτισμένο περιεχόμενο, νέες δυνατότητες επικοινωνίας και δυνατότητες προσαρμογής στις διαστάσεις κάθε υπολογιστή, tablet ή κινητού τηλεφώνου.

Η ιστοσελίδα προσφέρεται και σε Αγγλική έκδοση.

Τι έχει αλλάξει στη νέα ιστοσελίδα:

• Εικαστική εμφάνιση: Πιο μοντέρνα διάθεση, αρτιότερη σύνθεση, εμπλουτισμός των ιστοσελίδων με νέα στοιχεία και δυνατότητες.

• Θέματα σε κατηγορίες: Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στη βελτιστοποίηση της σαφήνειας των θεμάτων.

• Μεγαλύτερη ευελιξία: Με ένα απλό πέρασμα του «ποντικιού» σας από την αρχική σελίδα παρουσιάζονται αναλυτικά όλες οι κατηγορίες του ιστότοπου μέσω πτυσσόμενων μενού, με ευελιξία και αμεσότητα στον εντοπισμό των άρθρων που ενδιαφέρουν.

• Αμεση πρόσβαση στην ενημέρωση: Η δημιουργία της ειδησεογραφικής πύλης “Πανεπιστημιακοί Διάλογοι” (dialogoi.uniwa.gr) που ήδη λειτουργεί προσφέρει άμεσα και αξιόπιστα επίκαιρα - σημαντικά θέματα του Πανεπιστημίου καθώς και άρθρα του ακαδημαϊκού προσωπικού του Ιδρύματος, μέσα και από πολυμέσα (Multimedia: βίντεο-ήχος-παρουσιάσεις).

Σημείωμα των συντελεστών:

Σας καλωσορίζουμε στον νέο δικτυακό τόπο του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής!

Από τον Οκτώβριο του 2019 ξεκινήσαμε με μεράκι και διάθεση ανανέωσης την αναβάθμιση της ηλεκτρονικής παρουσίας του Πανεπιστημίου μας.

Στοχεύσαμε σε μια εύχρηστη και ευχάριστη ιστοσελίδα που αναδεικνύει τις ακαδημαϊκές μονάδες, τις υποδομές και τις υπηρεσίες που προσφέρει το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, ενώ ταυτόχρονα παρέχει σημεία εστιασμένης πληροφόρησης στις διαφορετικές κατηγορίες χρηστών της (φοιτητές, προσωπικό και αποφοίτους).

Σίγουρα υπάρχουν πολλά ακόμα να γίνουν. Η ομάδα μας θα συνεχίσει να υποστηρίζει με ζήλο και να εξελίσσει το εγχείρημα αυτό.

Η δική σας συνεισφορά, τα ακαδημαϊκά σας επιτεύγματα, είναι η πρώτη ύλη, ο πλούτος που αξιοποιούμε. Περιμένουμε τα εποικοδομητικά σχόλια και τις προτάσεις σας.

Ευχόμαστε να απολαύσετε τη νέα δομή και λογική, όσο απολαύσαμε κι εμείς τη δημιουργία τους!

Χαιρετισμός του Πρύτανη:

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση επισημαίνεται η εξαιρετική προσφορά των δημιουργών της νέας ιστοσελίδας, αφού κατάφεραν σε μικρό διάστημα να συγκεράσουν τις ανάγκες ηλεκτρονικής πληροφορίας και επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής με την πλέον σύγχρονη, λειτουργική και εικαστική έκφραση και ανάδειξή τους.

Οι Πρυτανικές Αρχές εξαίρουν το έργο των συντελεστών της νέας ιστοσελίδας και τους συγχαίρουν για το αποτέλεσμά τους. Ασφαλώς, βελτιώσεις αναμένεται να προταθούν και να υπάρξουν, αφού κάθε οργανισμός που ταχέως αναπτύσσεται, όπως το ΠΑΔΑ, μεταβάλλεται συνεχώς και νέες ανάγκες αναδεικνύονται.

Σημειώνεται ότι, παρόλο που έχουν να γίνουν αρκετά, σε μόλις πέντε μήνες το ΠΑΔΑ έχει αναβαθμιστεί επικοινωνιακά και ουσιαστικά στους βασικούς τομείς της λειτουργίας του, χάρη στη πρόθυμη συμμετοχή του συνόλου της ακαδημαϊκής κοινότητας και παρά την υποστελέχωσή του, αποδεικνύοντας τις δυνατότητες του μεγάλου δημόσιου πανεπιστημίου, όταν όλοι συνεργάζονται.

Ο Πρύτανης Παναγιώτης Καλδής, καθηγητής



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου