Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Τελετές ολοκλήρωσης βασικής στρατιωτικής εκπαίδευσης Δοκίμων Πυροσβεστών και Ανθυποπυραγών έτους 2019 - Φωτογραφίες

Σχετική εικόναΤην Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκαν οι τελετές ολοκλήρωσης βασικής στρατιωτικής εκπαίδευσης των πρωτοετών Δοκίμων Πυροσβεστών και Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων (ΚΕΤΘ) Αυλώνα και στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού (ΚΕΠΒ) Θήβας αντίστοιχα.

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων (ΚΕΤΘ) Αυλώνα, παραβρέθηκαν ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Αρχιπύραρχος Εμμανουήλ Δαμουλάκης και ο Διοικητής του ΚΕΤΘ Αυλώνα Ταξίαρχος Γεώργιος Μαυροειδής, οι οποίοι και επέδωσαν στους ενενήντα Δόκιμους Πυροσβέστες τα αποφοιτήρια.

Την ίδια ώρα πραγματοποιήθηκε αντίστοιχη τελετή των δεκαέξι Δοκίμων Ανθυποπυραγών στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού (ΚΕΠΒ) Θήβας. Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους, ο Ζ' Αντιπρόεδρος της Βουλής Απόστολος Αβδελάς, ο Συντονιστής Υποστήριξης του ΑΠΣ Υποστράτηγος ΠΣ Αναστάσιος Σωτήρχος, ο Διοικητής του ΚΕΠΒ Θήβας Ταξίαρχος Γκούσιος Αλέξανδρος - Γεώργιος και ο Διοικητής της Σχολής Ανθυποπυραγών Αντιπύραρχος Δημήτριος Καλιανιώτης.

Στους τρεις πρώτους σε αξιολόγηση κάθε Κέντρου απονεμήθηκε το διακριτικό σήμα του «ΜΑΧΗΤΗ» που θα φέρουν κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους στις Σχολές.

Τις εκδηλώσεις παρακολούθησε μεγάλος αριθμός συγγενών και φίλων των Δοκίμων, των οποίων η εκπαίδευση θα συνεχιστεί από τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019 με την ειδίκευση μηχανοδήγησης.

Δείτε το σχετικό φωτογραφικό υλικό.






Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Πυροσβεστικές Σχολές.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


3 σχόλια:

  1. Επιλαχόντες έχουνε πάρει ή πρόκειται να πάρουν;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξέρετε εάν θα πάρουν επιλαχόντες;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολοκλήρωση στρατιωτικής εκπαίδευσης Δοκίμων Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών 2019 - Φωτογραφίες

    https://panelladikes24.blogspot.com/2019/12/2019_19.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή