Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

Παράταση για τις εγγραφές στις ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ - Με 21,78 ευρώ ανά ημέρα αμείβονται οι μαθητές

Αποτέλεσμα εικόνας για Παράταση για τις εγγραφές στις ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ - Με 21,78 ευρώ αμείβονται οι μαθητέςΑπό το panelladikes24 σας ενημερώνουμε ότι μέχρι την Παρασκευή 13/9/2019 συνεχίζονται οι εγγραφές των μαθητών/τριών στις ΕΠΑ.Σ Μαθητείας ΟΑΕΔ, μετά την παράταση που ανακοινώθηκε σήμερα

Σημαντικές πληροφορίες

- Η φοίτηση στις ΕΠΑ.Σ διαρκεί δύο χρόνια (4 εξάμηνα) και οι μαθητές/τριες τοποθετούνται σε θέσεις μαθητείας που έχουν ήδη εξασφαλιστεί. 

- Κατά τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης αμείβονται με 21,78 ευρώ ανά ημέρα και έχουν πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. 

- Δικαίωμα εγγραφής έχουν οι κάτοχοι τουλάχιστον Ενδεικτικού Α' Τάξης Λυκείου και ηλικίας έως 23 ετών. 

- Ο ΟΑΕΔ αναπτύσσει προγράμματα μαθητείας σε 30 σύγχρονες ειδικότητες άμεσα συνδεδεμένες με την αγορά εργασίας και την αναπτυξιακή προοπτική της κάθε περιοχής. Εφαρμόζεται το διττό σύστημα εκπαίδευσης, με πρόγραμμα που εξελίσσεται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις των σχολικών μονάδων και Μαθητεία σε επιλεγμένες επιχειρήσεις.

Δείτε επίσης: 




Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου