Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Οδηγίες περί συμπλήρωσης της αίτησης εντύπου υποψηφίων Στρατιωτικών Σχολών έτους 2018

Προκήρυξη Διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών-τριων ΑΣΕΙ - ΑΣΣΥ 2018Οι αιτήσεις για τις Στρατιωτικές Σχολές έτους 2018 συμπληρώνονται ηλεκτρονικά.

Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση Υποψηφίου

Προκειμένου η ηλεκτρονική Αίτηση να συμπληρωθεί ορθά, θα πρέπει να ισχύουν οι παρακάτω προϋποθέσεις:

1. Απαιτείται Η/Υ με περιβάλλον windows.

2. Απαιτείται να είναι εγκαταστημένο λογισμικό Adobe Reader ή PDF - XChange Viewer.

3. Το αρχείο PDF πρέπει πρώτα να αποθηκευτεί στην Επιφάνεια Εργασίας (Desktop) του Η/Υ και στη συνέχεια να ανοιχτεί και να επεξεργασθεί - συμπληρωθεί με το λογισμικό της ανωτέρω Παραγράφου 2.

4. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση το κόκκινο πλαίσιο (πάνω αριστερά στο έντυπο της Αίτησης) θα παραμείνει, με αποτέλεσμα η Αίτηση να καταστεί άκυρη.

- sos - Οδηγός Συμπλήρωσης Αίτησης Υποψηφίων Στρατιωτικών Σχολών έτους 2018

Τονίζεται ότι το έντυπο της Αίτησης - Υπεύθυνης Δήλωσης Υποψηφίου/ας (Υπόδειγµα «6»), συµπληρώνεται ηλεκτρονικά, στην ιστοσελίδα (geetha.mil.gr), όπως καθορίζουν οι οδηγίες στο υπόψη έντυπο, (ΔΕΝ αποστέλλεται ηλεκτρονικά) ΑΛΛΑ ΕΚΤΥΠΩΝΕΤΑΙ συµπληρωµένο από τον υποψήφιο, υπογράφεται από τον ίδιο [ή από τον ασκούντα/ες τη γονική µέριµνα η επιτροπεία, σε περίπτωση ανήλικου υποψήφιου] και υποβάλλεται ταχυδροµικά ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ κατά την καθοριζόµενη στην παρούσα διαδικασία. 

Προκήρυξη για τις Στρατιωτικές Σχολές έτους 2018

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Στρατιωτικές Σχολές.

panelladikes24 - panelladikes24 στο facebook


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


16 σχόλια:

  1. η αίτηση εχει πολλά λαθη, εχει καποιες αλλαγές σε σχεση με πέρυσι, η αριθμηση που ειχε πέρυσι αναλογα την επιλογη της σχολής εχει αντικατασταθεί με ναι - οχι, επιπλέον στην παρ. 14 το ειμαι ΜΑΘΗΤΗΣ ή τελειόφοιτος που ηταν πέρυσι εγινε ειμαι μαθητης ή εχω ολοκληρώσει ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ, αυτο εχει ως αποτελεσμα οταν ενας τελειόφοιτος βαλει πχ ΓΕΛ στο τελος της αιτησης τα διακιολογητικα να μην αναφερουν οπως πέρυσι Απολυτήριο ΛΥΚΕΊΟΥ αλλα βεβαιωση απο το ΛΥΚΕΙΑΡΧΗ οτι εισαι ΜΑΘΗΤΗΣ λυκείου.
    Λαθος υπαρχει και στο έντυπο ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ Στο οποίο αναφέρει τις σχολες ΣΤΥΑ - ΣΙΔ ως επιλογή (ενω δεν υπαρχουν στην ΑΙΤΗΣΗ) ενω απο πέρυσι υπήρχε η νεα σχολη ΣΜΥΑ ΠΟΥ τις ειχε αντικαταστήσει.
    Τι κανουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις ξαναδωσει ε?? Και εγω κοιτωντας βλεπω οτι δενεχει τη ΣΜΥΝ για να δωσουμε...οποτε δλδ ολοι οι υποψηφιοι θα παμε ΣΝΔ κατευθειαν ?? :/ μαλλον θα βγαλουν συμπληρωματικοι για αυτα που εχεις επισημανει...Για την αριθμηση παντως στις σχολες και ετσι να ναι,ποιο το προβλημα?

      Διαγραφή
    2. Η ΣΜΥΝ υπαρχει κανονικα, δεν υπαρχει θεμα με την αριθμηση αλλα γιατι να αλλαζεις κατι που ηταν λειτουργικό;

      Διαγραφή
    3. οχι,εννοω εκει που λεει επιλογη εξεταστικου κεντρου.Μεχρι περσυ ειχα δωσει στη σμυν τωρα μαλλον ΣΝΔ....εσυ που ειχες δωσει? Κοβανε στη σφαιρα?Γιατι μονο σε αυτο εχω θεμα και φοβαμαι πως στη Σνδ κοβουν :/

      Διαγραφή
    4. να ρωτησω κατι ..ισχυει οτι μπορεις να περασεις ΠΚΕ σε οποιο κεντρο επιθυμεις κι οχι μονο σ αυτο που ανηκει η πρωτη σου επιλογη;;Δλδ αν καποιος δηλωσει πρωτη επιλογη Ευελπιδων θα περασει ΠΚΕ μονο στη Βαρη που ειναι το κεντρο , ή μπορει να δηλώσει και καπου αλλου;

      Διαγραφή
    5. στα χαρτια που θα στειλεις τωρα θα δηλωσεις οποιο θες.Δεν εχει να κανει με το μμηχανογραφικο σου.Αυτο το κανουν για διευκολυνση.Δηλαδη καποιος που μενει αθηνα δε χρειαζετε να τρεξει θεσ/κη αν θελει ΣΣΑΣ.Δινει σε καποια εδω και απλα μετα δε τη βαζει στο μηχανογραφικο.Πολλοι ας πουμε που εχω δει,ερχοντουσαν στην σμυν και δε δινανε τη κολυμβηση στο τελος γιατι δε τους ενδιεφερε καποια σχολη ναυτικου...Οπωσδηποτε ομως θα βαλεις τη σχολη που θες στις επιλογες που στα χαρτια που θα κανεις τωρα... :)

      Διαγραφή
  2. Μαζι με την αιτηση ποια αλλα εγγραφα αποστελλονται ;χρειαζονται ιατρικες εξετασεις και αλλα παρομοια ;και τι ακριβως πρεπει να εχω μαζι μου την ημερα των αθληματων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που ειναι αυτη η αιτηση για να την συμπληρωσω ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα εγω που δίνω για δεύτερη φορα ως κωδικο υποψηφιου στην αίτηση θα βαλω αυτον που ειχα περυσι;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναί θα βάλεις αυτόν που είχες πέρυσι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οδηγός Συμπλήρωσης Αίτησης Υποψηφίων Στρατιωτικών Σχολών έτους 2018

    https://panelladikes24.blogspot.gr/2018/04/2018_26.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΖΗΤΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΜΑΘΗΤΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΤΕΙ Η ΔΗΛΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τον κωδικό υποψηφίου που τον βρίσκω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στην καινουργια αιτηση που λεει σας παραθετω τα παρακατω δικαιολογητικά, δεν το ανοίγει ηλεκτρονικα...τα γραφουμε χειρογραφα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ποτε θα μαθουμε εαν οι δηλωσεις μας εγιναν αποδεκτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημέρα σας. Οι Κλινικές Εξετάσεις Αρμόδιου Στρατιωτικού Νοσοκομείου που υπάρχουν στο Δελτίο Υγειονομικής εξέτασης πρέπει να έχουν γίνει πριν την παρουσίαση του Υποψηφίου στις Δοκιμασίες. Μήπως θα τον παραπέμψουν στο Αρμόδιο Νοσοκομείο μετά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή