Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Δημοσιεύτηκε η προκήρυξη για τις Στρατιωτικές Σχολές έτους 2018 - Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες

Από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το ΓΕΕΘΑ, δημοσιεύτηκε η «Προκήρυξη Διαγωνισµού Επιλογής Σπουδαστών-τριών Ανωτάτων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυµάτων (ΑΣΕΙ), Ευελπίδων (ΣΣΕ), Ναυτικών Δοκίµων (ΣΝΔ), Ικάρων (ΣΙ), Αξιωµατικών Σωµάτων (ΣΣΑΣ), Αξιωµατικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ) και των Ανωτέρων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωµατικών (ΑΣΣΥ), Στρατού Ξηράς (ΣΜΥ), Πολεµικού Ναυτικού (ΣΜΥΝ) και Πολεµικής Αεροπορίας (ΣΜΥΑ), ακαδηµαϊκού έτους 2018-2019».

Τονίζεται ότι η υποβολή της Αίτησης και Δικαιολογητικών για τους Έλληνες του εσωτερικού θα γίνεται έως την Πέµπτη 10 Μαΐου 18 (Ηµεροµηνία σφραγίδας ταχυδροµικής υπηρεσίας)

Μπορείτε να δείτε την Προκήρυξη Διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών-τριων ΑΣΕΙ - ΑΣΣΥ, την Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση Υποψηφίου και το Δελτίο Υγειονομικής Εξέτασης στους παρακάτω συνδέσμους:

Προκήρυξη Διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών-τριων ΑΣΕΙ - ΑΣΣΥ

Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση Υποψηφίου

Δελτίο Υγειονομικής Εξέτασης Υποψηφίου/ας ΑΣΕΙ - ΑΣΣΥ (οι υποψήφιοι οφείλουν να το έχουν μαζί τους κατά την πρώτη μέρα των ΠΚΕ)

Δείτε επίσης:





Όλοι οι υποψήφιοι για τις Στρατιωτικές Σχολές πρέπει να διαβάσουν το Π.Δ. 11/2014 - Σε αυτό αναφέρονται ποιοι είναι κατάλληλοι (υγεία και σωματική διάπλαση)

Σύγκριση αριθμού εισακτέων στις Στρατιωτικές Σχολές μεταξύ των ετών 2017 και 2018


ΒΑΣΕΙΣ 2017 για Στρατιωτικές - Αστυνομικές - Πυροσβεστικές Σχολές και ΑΕΝ

ΒΑΣΕΙΣ ΕΠΑΛ 2017 για Στρατιωτικές - Αστυνομικές - Πυροσβεστικές Σχολές και ΑΕΝ

panelladikes24 - panelladikes24 στο facebook


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


27 σχόλια:

  1. Τι ύψος έχουν για άνδρες κ γυναίκες εδώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Εγώ είδα μειωμένες θέσεις στην Ευελπίδων

      Διαγραφή
    2. Ψαχνω πολυ ωρα να βρω ιστοσελιδα που να αναφερει αριθμο εισακτεων εαν ειναι ευκολο την ποσταρεις εδω μια στιγμη ?

      Διαγραφή
    3. Στην προκήρυξη μεσα λέει αναλυτικά τον αριθμό εισακτεων με λεπτομέρειες για την κάθε στρατιωτική σχολη

      Διαγραφή
  3. ευελπιδων θα ανεβει και μαλιστα αρκετα :/ εχει αρκετη μειωση.Σνδ ιδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το οτι θα ανεβει πως το ξερεις ακριβως...ακομα δν δωσαμε ουτε ειδαμε την ζητηση . Αν εχει ζητηση απο ατομα που θα γραψουνε 18.000 και πανω η ευελπιδων θα εχει 18.000 μορια φετος. Αν ο τελευταιος την δηλωσει με 10.000 μορια θα εχει 10.000 μορια οποτε το να λες πως θα ανεβει ειναι απλα στον αερα ακομα. Αυτη που θα ανεβει γτ θα εχ2ι σιγουρα τρελη ζητηση ειναι η πυροσβεστικη . Το σιγουρα το λεω γτ και περυσι ειχε την μεγαλύτερη.

      Διαγραφή
    2. Μάλλον φίλε δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα..σίγουρα δεν έχουμε δει θέματα κτλ αλλά μόνο και μόνο που αφαίρεσαν 30 θέσεις σχεδόν είναι σίγουρη άνοδος της βάσης Ευελπίδων..

      Διαγραφή
    3. Αδερφε μου δευτερη χρονια δίνω (οχι οτι αυτο με κανει γνωστη ) . Το ποσοστο των ατομψν που θα δηλωσει την σχολη αναλογα με την βαθμολογια καθοριζει την βαση. Η μηχανικων αεροσκαφων που θελει κοντα 19.000 (παρακατω) και παιρνει 5-6 ατομα δν εχει τοσα μορια γιατι παιρνει λιγα ατομα . Απλα γτ την δηλωνει η αφροκρεμα. Οτι θα ανεβει η βαση ναι μπορει γτ ας πουμε περυσι οι 30 που δν θα παρει φετος ηταν αυτοι που εγγραφαν 16.000-16.300 και πολυ λεω. Και παλι δξ το ξερουμε ομως ολα παιζονται. Καλη επιτυχια αδερφε ευχομαι να φορεσεις την στολη που θελεις

      Διαγραφή
    4. Να σαι καλά φίλε..εγώ δίνω 4η δεν δίνω για στρατιωτικές όμως παρά μόνο για αστυνομία..εύχομαι να τα καταφέρεις..εγώ απλώς στο είπα αυτό πριν Γτ αναφέρθηκες στην ζήτηση..αυτές οι σχολές πλέον τα τελευταία 6 χρόνια έχουν τεράστια ζήτηση και με συνδυασμό την μείωση ατόμων έχουν εκτοξευτεί..για αυτό και θεωρώ ότι μείωση 30 ατόμων είναι σημαντική κατά την άποψη μου..

      Διαγραφή
  4. και εγω δινω τεταρτη φορα...Ειμαι αυτη που εγραψε πως θα ανεβει...επειδη επι τεσσερα χρονια λοιπον παρακολουθω εχω δει οτι 20 ατομα στην Σμυν αντιστοιχουσαν σε 600 μορια...περα απο αυτο ομως...η ζητηση ειναι παντα ιδια τα τελευταια χρονια...ειτε δυσκολα ειτε ευκολα θεματα,30 ατομα λιγοτερα ειναι 1000% αυξηση ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία να έχεις..εμείς που το κυνηγάμε τόσα χρόνια δείχνουμε ότι το θέλουμε πραγματικα

      Διαγραφή
    2. Και σε σενα Καλη επιτυχια!Για μενα τελευταια φορα φετος λογο ηλικιας :P Την ειχες παθει και εσυ εκεινη τη χρονια με την αλλαγη του συστηματος?? :/ Ειχα βγαλει 17.000 και ουτε Σμυν δεν ειχα πιασει :/ Εν τελει ειμαι στη πληροφορικη του εκπα αλλα δε μαρεσει :P

      Διαγραφή
    3. Εγώ δεν την πάτησα εκεί αλλά την πάτησα αλλιώς..πήγα με το νέο σύστημα αλλά έκανα βλακείες στο τέλος και δεν πήγα πολύ καλά..έδωσα τρίτη φορά έλιωσα αλλά πέρσι με τα θέματα αυτά δεν τα κατάφερα και πέρασα Οικονομικό Αθήνας..αλλά ούτε εμένα μ αρέσει για την ακρίβεια καθόλου με το ζόρι πάω λίγο..ε και τον Φεβρουάριο αποφάσισα να κάνω άλλη μια μπας και είναι φέτος η τυχερή χρονιά μου..

      Διαγραφή
    4. και εγω τριτη φορα λογω αγχους(γιατι ημουν 20 και δε θα μπορουσα να ξαναδηλωσω την ΣΜΥΝ που αυτη ηθελα) εγραψα 13.200.Την εχασα για 200 μορια.Και η πλακα ειναι οτι αν ειχα κανει 10% θα περναγα :/Πλεον παω μονο για ΣΝΔ και με τετοια βαση ανησυχω.Με τα 4 μαθηματα δεν ειναι ευκολος ο μεγαλος βαθμος. ....Σε καταλαβαινω απολυτα για τη σχολη ....Αλλα κακως πας ακομα.Αφου εχεις στοχο της πανελληνιες....Παντως για δευτερη επιλογη αν δεν ξερεις τι να βαλεις,σκεψου, αν εμπαινες αστυνομια τι θα θελες να κανεις εκει μεσα? Ε σκεψου αν μπορεις να το κανεις απεξω...Με αυτη τη λογικη λοιπον και εγω θα βαλω για δευτερη Μηχανολογους μηχανικους....Τελος να σου πω οτι τωρα το μαιο θα εχει ενα φεστιβαλ που λεγετε σπουδασε φεστιβαλ.Ψαξτο,να πας να παρεις καμια ιδεα :) :) Σου ευχομαι λοιπον καλη συνεχεια και οτι ειναι να γινει να γινει :) ! ( και ελεγα οτι μονο εγω χανω τα χρονια μου και εχω πεσει σε τοσες ατυχιες.Τελικα υπαρχουν κιαλοι :P Ειναι μια μικρη ψυχολογικη υποστηριξη και αυτο <3 )

      Διαγραφή
    5. Χαχα άστα να πάνε..και πιστεύω είναι και άλλοι δεν είμαστε μόνοι μας..

      Διαγραφή
  6. Τώρα εγω που δίνω για δεύτερη φορα ως κωδικο υποψηφιου στην αίτηση θα βαλω αυτον που ειχα περυσι;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρε παιδια στο πεδιο που λεει <> εγω ειμαι αποφοιτος κ δεν εχει αλλες επιλογες εκτος απο ΕΠΑΛ κ ΓΕΛ. τι γινεται τωρα??? (χρησιμοποιω PDF)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. sorry στο πεδιο που λεει Είμαι μαθητής ή έχω ολοκληρώσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οδηγός Συμπλήρωσης Αίτησης Υποψηφίων Στρατιωτικών Σχολών έτους 2018

    https://panelladikes24.blogspot.gr/2018/04/2018_26.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στο πεδίο που λέει είμαι μαθητής ή έχω ολοκληρώσει (στην αίτηση για στρατιωτικές σχολές), τι σημειώνω όταν δίνω με το 10%?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όταν συμπληρωνω την αιτηση στο πεδιο Περιφερειακη ενοτητα δεν μου βγαζει κατι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή