Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Νέα περίοδος υποβολής αιτήσεων εισδοχής στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018

Αποτέλεσμα εικόνας για Νέα περίοδος υποβολής αιτήσεων εισδοχής στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018Από τις 6 Ιουλίου έως τις 5 Σεπτεμβρίου 2017, το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) δέχεται νέες αιτήσεις υποψηφίων φοιτητών για εισδοχή σε 21 ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ (επιπέδου Μάστερ) και 4 ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑ προγράμματα σπουδών για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 (έναρξη σπουδών Σεπτέμβριος 2017).

Οι αιτήσεις εισδοχής για όλα τα προσφερόμενα προγράμματα υποβάλλονται ηλεκτρονικά, μέσω του ιστοχώρου του ΑΠΚΥ στην ηλεκτρονική διεύθυνση που βρείτε πατώντας εδώ.

Οι θέσεις θα προσφερθούν σε όλους όσοι πληρούν τις ελάχιστες προϋποθέσεις εισδοχής στο εκάστοτε πρόγραμμα σπουδών.

Για τη διευκόλυνση των υποψηφίων φοιτητών το προκαταρκτικό χρονοδιάγραμμα αιτήσεων και εγγραφών για τη νέα αυτή περίοδο αιτήσεων εισδοχής έχει ως εξής:

- Ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων: από 6 Ιουλίου (από τις 10.00 π.μ.) έως 5 Σεπτεμβρίου (μέχρι τις 11.00 π.μ.).

- Αποδοχή προσφερόμενης θέσης: από 7 έως 11 Σεπτεμβρίου (μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι).

- Εγγραφή σε Θεματικές Ενότητες: από τις 12 Σεπτεμβρίου (από τις 10.00 π.μ.). έως τις 14 Σεπτεμβρίου (μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι).

- Καταβολή Προκαταβολής: από τις 12 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προσφερόμενα προγράμματα, την εκπαιδευτική μεθοδολογία και τη φοίτηση στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλεφωνικό κέντρο του ΑΠΚΥ στο +357 22411600 και στο admissions@ouc.ac.cy.

Το ΑΠΚΥ είναι κρατικό και αποκλειστικά εξ αποστάσεως πανεπιστήμιο, το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα απόκτησης πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και αξιόπιστων τίτλων σπουδών για επιστημονική και επαγγελματική εξέλιξη, χωρίς τους περιορισμούς της συμβατικής διδασκαλίας. Αξιοποιώντας σύγχρονες και καινοτόμες τεχνολογίες μάθησης και ευέλικτη εκπαιδευτική μεθοδολογία, το ΑΠΚΥ προσφέρει υψηλών προδιαγραφών, αναγνωρισμένα μεταπτυχιακά και προπτυχιακά προγράμματα στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα, σε μεγάλο εύρος επιστημονικών αντικειμένων, με προσιτά δίδακτρα και υποτροφίες.

Πατήστε εδώ για να δείτε όλες τα νέα σχετικά με την εισαγωγή σπουδαστών στα Δημόσια Πανεπιστήμια της Κύπρου.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου