Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Σχετικά με την προκήρυξη για εισαγωγή στις Αστυνομικές Σχολές έτους 2017

Αποτέλεσμα εικόνας για προκήρυξη για εισαγωγή στις Αστυνομικές Σχολές έτους 2017To panelladikes24 σας παρουσιάζει όσα πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι για τις Σχολές Αστυνομικής Ακαδημίας έτους 2017.

- Δεν έχει δημοσιευτεί η προκήρυξη για εισαγωγή στις Σχολές της Αστυνομικής Ακαδημίας για το έτος 2017.

sos - Προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών σπουδαστών στις Σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας έτους 2017

- Δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση σχετικά με το χρόνο δημοσίευσής της.

- Δεν έχει ανακοινωθεί ο φετινός αριθμός των σπουδαστών που θα εισαχθούν στις Αστυνομικές Σχολές.

- Οι ημερομηνίες για την υποβολή των αιτήσεων και διεξαγωγής των ΠΚΕ θα ανακοινωθούν από το αρμόδιο υπουργείο.

- Οι υποψήφιοι για τις Αστυνομικές Σχολές πρέπει να έχουν υγεία και άρτια σωματική διάπλαση, διαπιστούμενη από την αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή Εξέτασης. Τα νοσήματα, οι παθήσεις και οι βλάβες που καθιστούν έναν υποψήφιο μη ικανό για εισαγωγή στις Σχολές της Αστυνομικής Ακαδημίας καθορίζονται βάσει του Π.Δ.11/2014 (Α΄17) όπως ισχύει.

- Σχετικά με τα αγωνίσματα που θα υποβληθούν οι υποψήφιοι των Σχολών Αστυνομικής Ακαδημίας για τον έλεγχο της αθλητικής επίδοσης και τα αντίστοιχα όρια πατήστε εδώ.

- Για τους υποψήφιους των Αστυνομικών Σχολών που είναι και υποψήφιοι για τις Στρατιωτικές Σχολές (έχει δημοσιευτεί η προκήρυξη) ισχύουν τα εξής για τις ΠΚΕ:

Στους υποψηφίους/ες των ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ που ενδιαφέρονται και για τις Σχολές της ΕΛ.ΑΣ. θα χορηγείται βεβαίωση συµµετοχής στις ΠΚΕ και ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ, εφόσον πέραν των ψυχοµετρικών και υγειονοµικών εξετάσεων:
α. Επέτυχαν τα όρια των αθλητικών δοκιµασιών για ΣΣΕ/Οπλα, ΣΝΔ, ΣΙ/Ιπτάµενοι, ΣΜΥ/Όπλα.
β. Στην αίτηση υποψηφίου στο αντίστοιχο πεδίο έχει δηλωθεί ότι ο υποψήφιος είναι και υποψήφιος για την ΕΛ.ΑΣ.
Διευκρινίζεται ότι οι υποψήφιοι υποχρεούνται να έχουν υποβάλει και αίτηση στην ΕΛ.ΑΣ. σύµφωνα µε την αντίστοιχη προκήρυξη του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

- Οι υποψήφιοι των Επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων δε θα έχουν τη δυνατότητα εισαγωγής στις Αστυνομικές Σχολές. Δείτε εδώ.

- Οι Αστυνομικές Σχολές είναι ενταγμένες στο 1ο, 2ο και 5ο πεδίο του Μηχανογραφικού Δελτίου ΓΕΛ 2017.

- Όλοι οι υποψήφιοι ΕΠΑΛ έχουν πρόσβαση στις Αστυνομικές Σχολές.

- Οι επιτυχόντες των εξετάσεων εισαγωγής ιδιωτών στη Σχολή Αστυφυλάκων και στη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας που πραγματοποιήθηκαν κατά το σχολικό έτος 2015-2016, καθώς και οι επιτυχόντες των εξετάσεων που θα πραγματοποιηθούν κατά το σχολικό έτος 2016-2017, θα εγγραφούν στις οικείες σχολές κατά το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018. Δείτε εδώ.

Δείτε επίσης:



Το panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Αστυνομικές Σχολές.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


18 σχόλια:

  1. Περσι βγηκε 2 ιουνιου αρα καπου εκει θ ναι κ φετος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ξερει κανεις περυσι ποτε εγιναν οι ΠΚΕ;

      Διαγραφή
    2. Πέρυσι στην Αθήνα καταληκτική ημερομηνία των ΠΚΕ ήταν η 9η Ιουλίου ημέρα Σάββατο. Για την Θεσσαλονίκη δεν θυμάμαι. Ξεκίνησαν αρχές Ιουλίου πρώτα ψυχοτεχνικα την δεύτερη μέρα ιατρικά και την τρίτη μέρα αγωνίσματα. Στα αγωνίσματα μπορούσες να επικαλεστείς κώλυμα και να παρουσιαστείς την τελευταία μέρα που ήταν η 9η Ιουλίου. Πέρα από αυτήν την ημερομηνία ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΒΟΛΗ. Ξεκινούσες τα ψυχοτεχνικα ανάλογα από πιο νομό ερχόσουν.

      Διαγραφή
  2. Παιδια ο μισθος ενος αστυφυλακα και ενος πυροσβεστη κυμαινονται στα ιδια επιπεδα η υπαρχει καποια σημαντικη διαφορα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με το μνημόνιο οι νέοι αστυφύλακες και οι νέοι πυροσβέστες θα έχουν πολλές μειώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε λολ πέρσι είχαμε μιλησει θυμάμαι δν μπήκες για λίγο...φέτος τι θα κανεις;

      Διαγραφή
    2. Και εγω φιλε για 150μορια δεν μπηκα...και ξαναδινω..

      Διαγραφή
    3. Παιδες 10 τα εκατο κανετε η δινεται πανελληνιες?

      Διαγραφή
    4. Εγώ θα ξαναδώσω πανελλήνιες....Πέρυσι δεν είχα μπει για 85

      Διαγραφή
  4. Πάντως εκει στα 16.150 υπάρχουν πολλα παιδιά απ οτο εχω δει σε σαιτ. Καλύτερα που δινεται παλι κ οχι μ το 10%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ περση για 54 μόρια δεν μπήκα στην Αστυφυλάκων από επαλ α ομάδα... φέτος αν πάρουν περισσότερους απο 250 θέλω να πιστεύω ότι τον Οκτώβριο θα είμαι δόκιμος με το καλό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλημερα θα δηλωσω φετος σχολη αστυνομιας και πυροσβεστικης μπορω να ζητησω αρχικα βεβαιωση ικανοτητας και απο τις δυο σχολες στις αιτησεις που θα κανω με το σκεπτικο οτι θα τι ζητησω απο τι πρωτη χρονικα σχολη που θα περασω πκε για να την προσκομισω στην δευτερη αρκει να μην παρουσιαστω να περασω πκε στη δευτερη?/και αν κοπω στις πκε της πρωτης μπορω να συμμετεχω στις πκε της δευτερης χρονικα σχολης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι ΠΚΕ δεν γίνονται την ίδια χρονική περίοδο. Οπότε πηγαίνοντας στις πρώτες θα πάρεις βεβαίωση για τις δεύτερες χρονικά, εφόσων περάσεις. Αν δεν περάσεις μπορείς να συμμετάσχεις στις στις δεύτερες. Από την πρώτη σχολή όμως έχεις αποκλειστεί ακόμα και αν περάσεις τη δεύτερη φορά. Αυτά ίσχυαν στις περισινες εξετάσεις και χρονικά της αστυνομίας προηγούνταν.

      Διαγραφή
    2. ΟΠΟΤΕ ΣΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΡΝΟΥΜΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΖΗΤΑΜΕ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΓΙΑ ΠΚΕ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΚΕ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΟΜΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΠΚΕ ?

      Διαγραφή
  7. αν γνωριζει καποιος μπορει να βοηθησει,αν παρουμε γνωματευσεις απο ιδιωτες γιατρουσ για την αστυνομια μας το δινει το δικαιωμα η περσινη προκυρηξη και περασουμε πκε μπορουμε να ζητησουμε βεβαιωση ικανοτητασ για να την προσκομησουμε στη πυροσβεστικη να μην περασουμε πκε? Το λεω αυτο γιατι οι γνωματευσεισ για την πυροσβεστικη πρεπει να ειναι μονο απο δημοσιο νοσοκομειο και συμφωνα με την περσινη προκυρηξη η βεβαιωση ικανοτητασ που θα κατατεθει στη πυροσβεστικη πρεπει να ειναι συμφωνη με τα κριτηρια της.Ετσι λεει η προκυρηξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών σπουδαστών στις Σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας έτους 2017

    http://panelladikes24.blogspot.gr/2017/05/2017_29.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή