Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Δεν έχει δημοσιευτεί η προκήρυξη για τις Στρατιωτικές Σχολές 2017 - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι

Αποτέλεσμα εικόνας για προκήρυξη για τις Στρατιωτικές Σχολές 2017 αιτησεις πκε αγωνισματα αθληματα βασεις αποτελεσματαΤο panelladikes24 προς ενημέρωση των φετινών υποψηφίων για τις Στρατιωτικές Σχολές επισημαίνει τα ακόλουθα:

- δεν υπάρχει καμία αλλαγή στο σύστημα εισαγωγής στις Στρατιωτικές Σχολές. 

- αναμένεται (εντός Μαΐου) η έκδοση της προκήρυξης για τις Στρατιωτικές Σχολές από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας που θα καθορίζει τις διαδικασίες. To panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει άμεσα για οποιαδήποτε εξέλιξη.

- ο αριθμός των εισακτέων (αναμένεται να κυμανθεί στα ίδια επίπεδα με την προηγούμενη χρονιά) σε κάθε Στρατιωτική Σχολή καθορίζεται με συμπληρωματική εγκύκλιο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας που συνήθως εκδίδεται τον Ιούλιο.


- οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017 που επιθυμούν την εισαγωγή τους σε Στρατιωτικές Σχολές (ανεξάρτητα αν το είχαν δηλώσει στην Αίτηση - Δήλωση του Φεβρουαρίου στα σχολεία), θα πρέπει να παρακολουθήσουν την προκήρυξη, ώστε να υποβάλουν στις Σχολές ανάλογη αίτηση με δικαιολογητικά (πιθανότατα πριν τις εξετάσεις) και να υποβληθούν στις προκαταρκτικές εξετάσεις μετά το πέρας των γραπτών εξετάσεων. (Αυτό ισχύει και για τους υποψήφιους με το 10%)

- οι υποψήφιοι μπορούν να δηλώσουν τις Στρατιωτικές Σχολές στο Μηχανογραφικό Δελτίο 2017 αλλά για να μπορούν να εισαχθούν θα πρέπει να έχουν κριθεί ικανοί στις προκαταρκτικές εξετάσεις. (Τα αποτελέσματα των προκαταρκτικών εξετάσεων δημοσιοποιούνται μετά τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου).

- για τις υγειονομικές εξετάσεις των υποψηφίων για την εισαγωγή στα ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ έτους 2017 θα ισχύσει το Π.Δ. 11/2014 (ΦΕΚ 17 Α΄) όπως τροποποιήθηκε και ισχύει. Δείτε εδώ. (sos: Αποκλείονται οι δυσλεκτικοί υποψήφιοι). 







Δείτε επίσης: 




Δείτε τις ιστοσελίδες των Στρατιωτικών Σχολών

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Στρατιωτικές Σχολές.

Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι θα πρέπει να μελετήσουν προσεκτικά την προκήρυξη που θα δημοσιευτεί καθώς οι όποιες διαδικασίες βασίζονται σε αυτή.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Δημοσιεύτηκε η προκήρυξη για τις Στρατιωτικές Σχολές έτους 2017

    http://panelladikes24.blogspot.gr/2017/05/2017.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή