Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Μετεγγραφές Φοιτητών 2016 - Ενημέρωση για τα αποτελέσματα των ενστάσεων

Αποτέλεσμα εικόνας για αποτελέσματα των ενστάσεων για τις Μετεγγραφές Φοιτητών 2016Από το panelladikes24 σας ενημερώνουμε τα εξής:

- Τα αποτελέσματα των ενστάσεων για τις Μετεγγραφές Φοιτητών 2016 δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα.


- Ο προγραμματισμός του ΥΠΠΕΘ για ολοκλήρωση της διαδικασίας ήταν στα τέλη Νοεμβρίου.

- Προφανώς, αποδείχτηκε ότι το συγκεκριμένο ενδεχόμενο ήταν τελικά ανέφικτο.

- Αυτή τη στιγμή από το ΥΠΠΕΘ δεν διαρρέονται (ή διαρρέονται από λίγους με προσωπικές εκτιμήσεις) πληροφορίες σχετικά με το χρόνο ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων και αναφέρουν ότι σύντομα θα έχουμε τις εξελίξεις.

- Σχετικά με τις ενστάσεις και τον αριθμό που θα ικανοποιηθούν ή τα μόρια που θα απαιτηθούν για μετεγγραφή, δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση του ΥΠΠΕΘ. Όλες οι πληροφορίες που διαρρέονται κυρίως στο διαδίκτυο, αντιπροσωπεύουν προσωπικές θέσεις αυτών που τις εκφράζουν. 

- Είναι σημαντικό όλοι οι ενδιαφερόμενοι να έχουν ψυχραιμία και υπομονή μέχρι τη λήξη της διαδικασίας και μην εμπιστεύονται όλες τις ανεπίσημες ειδήσεις που κυκλοφορούν, καθώς από το ΥΠΠΕΘ δεν επιβεβαιώνεται ούτε διαψεύδεται τίποτα προς το παρόν. 

- Το panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη.

- Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αφήνουν το σχόλιό τους ελεύθερα στην περιοχή των σχολίων που βρίσκεται στο τέλος της ανάρτησης.

Δείτε τις αναρτήσεις που έχει δημοσιεύσει το panelladikes24 για τα αποτελέσματα των ενστάσεων.



Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Μετεγγραφές Φοιτητών.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.




10 σχόλια:

  1. Το μονο σαιτ διπλα στον φοιτητη..Συνεχιστε ετσι μααγκεσ..Μονο εσεισ ενδιαφερεστε απο οτι φαινεται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάθε μέρα μας λένε : Σήμερα ή Αύριο!
    Τι θα γινει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχει πιθανότητα να χάσουμε εξάμηνο? Στην περίπτωση που πάρουμε μετεγγραφη?και έχουμε παρακολουθήσει από την Αρχή τα μαθήματα χωρίς να έχουμε εργαστήρια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δωσεις εξεταστικη και περασεις τα μαθηματα πριν παρεις την μετεγγραφη, μπορεις βαση νομου να μεταφερεις τα μαθηματα που περασες, στην νεα σχολη. Βεβαια αυτο ειναι και στο χερι του καθηγητη. Δηλαδη αν τα μαθηματα εχουν ιδια ύλη γινεται σιγουρα, ενω αν διαφερουν τοτε δυσκολο!

      Διαγραφή
  4. Μα το πρόβλημα ποιο είναι; Γιατί κάτι συμβαίνει. Οι μετεγγραφές βγήκαν σε μία εβδομάδα και οι ενστάσεις; Τα αποτελέσματα θα έπρεπε να βγουν μέσα σε μία ώρα αφού όλα γίνονται ηλεκτρονικά. Άρα το θέμα είναι στην απόφαση του υπουργου; Γιατί δεν την υπογράφει; Κρίμα και είναι και πανεπιστημιακός!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι ενστάσεις είναι σε μορφή κειμένου και ο καθένας γράφει ότι θέλει με αποτέλεσμα να θέλουν διάβασμα και μελέτη...λέω εγώ τώρα. Πάντως σε καμία χώρα του κόσμου δεν σπουδάζει κάποιος μακριά απ το σπίτι του εκτός εάν το επιλέξει ο ίδιος. Θα μου πείτε τώρα είναι δημόσια η παιδεία μας...ποια δημόσια όταν θέλεις μια περιουσία για να μπεις σε ανώτερο ίδρυμα και άλλη μια περιουσία για να πάρεις πτυχίο !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι;; Τα διαβάζουν;;; Μπουχα χα χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπέρα!για να δω τα αποτελέσματα των ενστάσεων μπαίνω στην εφαρμογή του υπουργείου για τις μετεγγραφές σωστα;
    Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πόσο ακόμα θα περιμένουμε? Φτάνει πια!!!Τώρα πήρα τλφ, είπαν μπορεί σήμερα, μπορεί την άλλη εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν το πιστεύω.τώρα παίζει και η άλλη εβδομάδα; ελεος!

      Διαγραφή