Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Ξεκίνησε η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για τις μετεγγραφές φοιτητών της κατηγορίας Έλληνες πολίτες της Μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης - Έως 29//11 η προθεσμία

Αποτέλεσμα εικόνας για υποβολή αιτήσεων μετεγγραφές φοιτητών της κατηγορίας Έλληνες πολίτες της Μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης - Έως 29//11 η προθεσμίαΞεκίνησε η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για τις μετεγγραφές φοιτητών της κατηγορίας Έλληνες πολίτες της Μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης.

Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων λήγει την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016.

Οι ενδιαφερόμενοι που δεν έχουν εξαντλήσει τα προβλεπόμενα εξάμηνα του κύκλου σπουδών στο τμήμα φοίτησης τους και έχουν εισαχθεί στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στις θέσεις που προβλέπονται για την ειδική κατηγορία των Ελλήνων της Μουσουλμανικής Μειονότητας της Θράκης. μπορούν να επισκέπτονται την ειδική εφαρμογή μετεγγραφών μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου προκειμένου να υποβάλουν την αίτησή τους.

Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε με την εφαρμογή.

Δείτε επίσης:





Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Γεια σας αγαπητοί φίλοι,
    Να κάνω μια παρατήρηση, πολλοί άνθρωποι χρειάζονται χρήματα για να χρηματοδοτήσει κάθε λογής πράγματα ή να έχουν οφειλές, στην πραγματικότητα σχεδόν όλοι να είμαστε πιο ρεαλιστές. Στην περίοδο αυτή της πριν από κόμμα, προκειμένου να καταπολεμηθεί η φτώχεια και ο αποκλεισμός στον τραπεζικό τομέα, θα προσφέρουν δανείου-πίστωσης (άτομα, εταιρείες όπως ενώσεις) σε δυσκολία ή που επιθυμούν να βοηθήσουν να αντιμετωπίσει κάποια από τους οικονομικά προβλήματα ή να ξεκινήσετε μια επιχειρηματική δραστηριότητα. Έτσι που το έτος 2016 παίρνει πιο αγαπητούς τα όνειρά σας. Έτσι παρακαλώ ευγενικά επαφή μου με email αν σας ενδιαφέρει. Εδώ είναι η διεύθυνσή μου: cassandrabazarov@gmail.com
    Θα περιμένω mail σας για να πάρετε υπηρεσία.
    Τα λέμε σύντομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή