Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Παιδαγωγικές σπουδές σε όλα τα Επιστημονικά Πεδία και κατάργηση του 4ου Ε.Π. προτείνουν οι πρυτάνεις

Αποτέλεσμα εικόνας για Παιδαγωγικές σπουδές σε όλα τα Επιστημονικά Πεδία και κατάργηση του 4ου Ε.Π. προτείνουν οι πρυτάνειςΔείτε τι αποφάσισε η 82η Σύνοδος Πρυτάνεων και Προέδρων ΔΕ των Ελληνικών Πανεπιστημίων στη συνεδρίασή της, του Σαββάτου 15ης Οκτωβρίου 2016, για τις Εισαγωγικές εξετάσεις για τα Παιδαγωγικά Τμήματα Δημοτικής Εκπαίδευσης και Νηπιαγωγών.

Λαμβάνοντας υπόψη α) τη διεπιστημονικότητα των γνωστικών αντικειμένων στην εκπαίδευση και β) την εκ του αποτελέσματος ανεπιτυχή κατανομή των επιστημονικών πεδίων στο μηχανογραφικό δελτίο των υποψηφίων, που έχουν ως συνέπεια και την περαιτέρω υποβάθμιση του ρόλου και του επαγγέλματος της/του εκπαιδευτικού, θεωρούμε ότι επιβάλλεται η άμεση ένταξη των Παιδαγωγικών Τμημάτων σε όλα τα επιστημονικά πεδία και η κατάργηση του 4ου πεδίου.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.



1 σχόλιο:

  1. Χαχχαχ Επιτέλους το ειδαν τη πα@@@α που είχαν κανει.
    Αντι ν εχουν τα παιδαγωγικά σε όλα τα παιδεια οπως ηταν κ μεχρι το 2015 δλδ με το παλιο συστημα. Είχαν βαλει την Αστυφυλάκων σε όλα τα παιδεία κ οχι το δασκαλο.....τι ν πειιιις

    ΑπάντησηΔιαγραφή