Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Από σήμερα οι αιτήσεις για τις Μετεγγραφές Φοιτητών 2016 - Δεν έχει ανοίξει ακόμα η ηλεκτρονική εφαρμογή για την υποβολή των αιτήσεων

Αποτέλεσμα εικόνας για Από σήμερα οι αιτήσεις για τις Μετεγγραφές Φοιτητών 2016 - Δεν έχει ανοίξει ακόμα η ηλεκτρονική εφαρμογή για την υποβολή των αιτήσεωνΑπό σήμερα 12/10 έως και 19/10 έχει οριστεί από το ΥΠΠΕΘ, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τις Μετεγγραφές Φοιτητών ακαδημαϊκού έτους 2016-2017.

Συνδεθείτε εδώ με τη σελίδα του panelladikes24 στο facebook για να μπορείτε να δείτε όλα τα νέα έγκαιρα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΥΠΠΕΘ, οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για τις Μετεγγραφές Φοιτητών υποβάλλονται σε ειδική εφαρμογή στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Ωστόσο, και ενώ βρισκόμαστε στην πρώτη μέρα της προθεσμίας, οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές δεν μπορούν να εισέλθουν στη συγκεκριμένη εφαρμογή αφού δεν είναι ακόμα διαθέσιμη από το ΥΠΠΕΘ.

13.45 - Ποια η επίσημη θέση του ΥΠΠΕΘ για την καθυστέρηση της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων για τις Μετεγγραφές Φοιτητών

Για τεχνικούς λόγους η ανάρτηση της πλατφόρμας για τις αιτήσεις μετεγγραφής θα γίνει αργότερα, εντός της ημέρας.

Το panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Δείτε επίσης:



Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Μετεγγραφές Φοιτητών.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Που θα συμπληρώνονται οι αιτήσεις για τις Μετεγγραφές Φοιτητών - Άνοιξε η εφαρμογή

    http://panelladikes24.blogspot.gr/2016/10/blog-post_57.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή