Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Ολοκλήρωση Δημόσιας Διαβούλευσης για το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας

Αποτέλεσμα εικόνας για Δημόσια Διαβούλευση πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας 2015
Ολοκληρώθηκε σήμερα, η δημόσια διαβούλευση για τη νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, υπό τον τίτλο: «Ρυθμίσεις για την ανώτατη εκπαίδευση, την έρευνα, την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση και άλλες διατάξεις».

Τι δήλωσε ο υπουργός Παιδείας κ. Μπαλτάς

Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους που συμμετείχαν στη δημόσια διαβούλευση του σχεδίου νόμου υπό τον τίτλο «Ρυθμίσεις για την ανώτατη εκπαίδευση, την έρευνα, την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση και άλλες διατάξεις».

Η διαβούλευση συγκέντρωσε πληθώρα σχολίων από πολίτες, θεσμικά όργανα των Α.Ε.Ι. και των ερευνητικών κέντρων, ομοσπονδίες και σωματεία εργαζομένων. Η πλειονότητα των σχολίων έχει ως σκοπό τη βελτίωση του σχεδίου νόμου.

Ήδη επεξεργαζόμαστε τα σχόλια αυτά, τα οποία θα λάβουμε σοβαρά υπ’ όψη στη διαμόρφωση της τελικής μορφής του σχεδίου νόμου.

Δείτε εδώ το σχέδιο νόμου με όλα τα σχόλια που έγιναν κατά τη δημόσια διαβούλευση.

Σημειώνεται ότι το ΥΠΟΠΑΙΘ θα επεξεργαστεί το σχέδιο νόμου και ύστερα θα το καταθέσει στη Βουλή για συζήτηση και ψήφιση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.
 

2 σχόλια:

  1. θα το καταθεσει ομως πριν τις 7 Ιουλιου που ληγει προθεσμια για τα μηχανογραφικα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως ρώτησε και ο φίλος απο κάτω, θα ξέρουμε τι θα γίνει πριν λήξει η προθεσμία για τα μηχανογραφικά; Ανήκω σε τρίτετκνη οικογένεια με διαζευγμένους κι όλας γονείς. Θα έχω δικαίωμα μεταγραφής; Κι αν ναί, τι χρειάζετε να κάνω για να την πάρω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή