Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Ανακοίνωση υποψηφίων Στρατιωτικών Σχολών με ελλιπή δικαιολογητικά - Έως 10 Ιουνίου η υποβολή των ελλιπών δικαιολογητικών

Η ενημέρωση για την εξέλιξη και τις διαδικασίες των εισαγωγικών εξετάσεων που παρέχεται ανά σχολή αφορά μόνο τους υποψηφίους που την έχουν δηλώσει σαν Σχολή πρώτης προτίμησης.


ΣΝΔ Υποψήφιοι ΣΝΔ με Ελλιπή Δικαιολογητικά

ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΗ Διοίκηση Αεροπορικής Εκπαίδευσης (ΔΑΕ), μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών των υποψηφίων διαγωνισμού θέματος από τις αρμόδιες προς τούτο επιτροπές, ανακοινώνει με αλφαβητική σειρά κατάσταση υποψηφίων, τα δικαιολογητικά των οποίων παρουσιάζουν ελλείψεις ή τυπικές παραλείψεις.

Οι εν λόγω υποψήφιοι, καλούνται να αποστείλουν ΜΟΝΟ ταχυδρομικά, τα ελλείποντα - ελλιπή δικαιολογητικά, μέχρι 10 Ιουνίου 2015 (θα λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία σφραγίδας ταχυδρομικής υπηρεσίας, δημόσιας ή ιδιωτικής και όχι η ημερομηνία παραλαβής από τη ΔΑΕ), στη ΔΑΕ και στη διεύθυνση: Διοίκηση Αεροπορικής Εκπαίδευσης (ΔΑΕ/Β1), ΑΒ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ, ΑΧΑΡΝΑΙ ΑΤΤΙΚΗΣ, Τ.Γ.Α 1010.

Σε περιπτώσεις παράλειψης συμπλήρωσης κάποιου από τα πεδία της αίτησης που απαιτούν ΝΑΙ ή ΟΧΙ, θα αποστέλλεται υπεύθυνη δήλωση, στην οποία θα δηλώνεται η ανάλογη επιθυμία. Οι υπεύθυνες δηλώσεις, θα πρέπει να συμπληρώνονται - υπογράφονται (θεώρηση για το γνήσιο της ή των υπογραφών απαραίτητη), από τον υποψήφιο εάν είναι ενήλικος, ή από τους ασκούντες την γονική μέριμνα ή επιτροπεία, εάν είναι ανήλικος.

Για περισσότερες πληροφορίες - διευκρινήσεις, οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2108192132 - 2133.

Αλφαβητική κατάσταση υποψηφίων με ελλείποντα - ελλιπή δικαιολογητικά

ΣΣΑΣΑνακοινώνεται η κατάσταση των υποψηφίων με πρώτη σχολή προτίμησης τμήμα της ΣΣΑΣ, που έχουν ελλιπή δικαιολογητικά στις υποβληθείσες αιτήσεις για το Ακαδημαϊκό Έτος 2015-2016.

Τα ελλιπή δικαιολογητικά θα πρέπει να συμπληρωθούν και με μέριμνα του υποψηφίου, να έχουν περιέλθει στη Σχολή έως 10-06-2015 (θα λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία σφραγίδας ταχυδρομικής υπηρεσίας, δημόσιας ή ιδιωτικής).

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310-962177, 2310-962191, 2310-962112 - ΦΑΞ: 2310-248890

Διεύθυνση: Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων, Πλήθωνος Γεμιστού 1-2, ΤΚ: 54638, Θεσσαλονίκη

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΕ ΕΛΛΙΠΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2015-2016

ΣΑΝΣτον παρακάτω πίνακα, περιλαμβάνονται οι υποψήφιοι των ΠΚΕ της ΣΑΝ, των οποίων τα δικαιολογητικά ήταν ελλιπή. Οι εν λόγω υποψήφιοι θα πρέπει να τα συμπληρώσουν και με μέριμνά τους, αυτά να περιέλθουν στη Σχολή, με συστημένη επιστολή, εώς την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015 (ημερομηνία σφραγίδας ταχυδρομικής υπηρεσίας).

Πίνακας Ελλιπών Δικαιολογητικών εδώ.

ΣΜΥΑνακοινώθηκε από τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών η κατάσταση των υποψηφίων ακαδημαϊκού έτους 2015-2016 των ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ που υπέβαλαν αίτηση στη Σχολή και έχουν ελλιπή στοιχεία-δικαιολογητικά.

Μπορείτε να δείτε την κατάσταση στον παρακάτω σύνδεσμο:

Κατάσταση Υποψήφιων Ακαδημ. Έτους 2015-2016 με Ελλιπή Στοιχεία-Δικαιολογητικά

ΣΜΥΝΑνακοινώνονται τα ονόματα των υποψηφίων για ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ με 1η σχολή προτίμησης την ΣΜΥΝ, των οποίων τα δικαιολογητικά βρέθηκαν ελλιπή, προκειμένου να αποστείλουν τα συμπληρωματικά δικαιολογητικά έως την 10η Ιουνίου 2015.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΕ ΕΛΛΙΠΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Δείτε επίσης: Προκήρυξη για τις Στρατιωτικές Σχολές 2015

http://panelladikes24.blogspot.com


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24


13 σχόλια:

  1. ποτε θα βγουν τα ελλιπη δικαιολογητικα της ευελπιδων?
    και πως θα ξερουμε οτι η αιτηση μας εχει φτασει στη σχολη????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παιδια ποσο λετε φετος να παει η ευελπιδων οπλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε σεις έχω κάποια προβλήματα στην αίτηση να την ξανακανω κ να την ξαναστειλω?παίρνω τηλεφωνο στην Ευελπίδων κ δεν το σηκωνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ευελπιδων οπλα 15.700-16.000 πιστευω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ligo les 16 300 megalh zuthsh liges theseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. λες ε? δεν ξερω φιλε τι να σου πω...δεν ειμαι για σσε εγω οποτε δεν το εχω ψαξει τρελα...απλα λογω μαθηματικων φυσικης το ειπα πιο πολυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. koita oti tha pesei tha pesei alla dn vlepw kai tosooo poia megalh ptwsh kai nai ta mathimatika kai h fusikh htan gia ligous asta pikra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εσυ τι σχολη θες φιλε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Paidia tin ΣΜΥ Poso tin vlepeis???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. katse na vgoun ta apotelesmata kai meta tha dw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ευελπίδων λίγες θέσεις?..Τα όπλα παίρνουν τα περισσότερα άτομα από κάθε άλλη στρατιωτική σχολή....Η μεγάλη ζήτηση ισχύει...Μακάρι να πέσει λίγο να την πιάσουμε...Εμείς που γουσταρουμε στρατο οι αλλοι και να την επιλεξουν δεν θα μεινουν για πολυ...Ειναι η πιο δυσκολη στρατιωτικη σχολη σε θεμα στρατιωτικης εκπαιδευσης και πολλες νυ(ι)λες..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παιδια οι θεσεις για τις στρατιωτικες σχολες εχουν βγει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να ρωτησω ρε παιδια οταν λεει οτι το πτυχιο των αγγλικων χρειαζεται θεωρηση τι εννοει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή