Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Πότε θα διεξαχθούν τα αγωνίσματα για τα ΤΕΦΑΑ;

Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, η διεξαγωγή της Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψήφιων για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) ακαδημαϊκού έτους 2014-2015 ορίζεται για το διάστημα από τη Δευτέρα 23 Ιουνίου μέχρι και την Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014.

Όσοι υποψήφιοι ενδιαφέρονται για τα ΤΕΦΑΑ και συμμετάσχουν φέτος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, υποχρεωτικά θα συμμετάσχουν και στις πρακτικές δοκιμασίες (υγειονομική εξέταση και αγωνίσματα)

Αντίθετα, οι υποψήφιοι για το 10% των θέσεων στα ΤΕΦΑΑ, δεν θα διαγωνιστούν εκ νέου στις πρακτικές δοκιμασίες, αλλά θα διατηρήσουν τις προηγούμενες επιδόσεις τους. Αν όμως, δεν είχαν υποβληθεί στις πρακτικές δοκιμασίες, φέτος δεν μπορούν να είναι υποψήφιοι για το 10% των ΤΕΦΑΑ.

Αναμένονται ανακοινώσεις σχετικά με τα δικαιολογητικά που πρέπει να έχουν οι υποψήφιοι κατά την προσέλευσή τους στις επιτροπές υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας, όπως και ο ορισμός των εδρών των επιτροπών αυτών.

Δείτε την περυσινή ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας σχετικά με την υγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία (αγωνίσματα) των υποψηφίων για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α.

Δείτε τα αγωνίσματα και την βαθμολογική κλίμακα αγωνισμάτων για τα ΤΕΦΑΑ (τα μόρια που θα συγκεντρώσουν οι υποψήφιοι στα αγωνίσματα προστίθενται στα μόρια που έχουν συγκεντρώσει από τα μαθήματα και υπολογίζονται μόνο για εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου