Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Έλεγχος Yποβληθέντων Φακέλων Μηχανογραφικών Δελτίων υποψηφίων πασχόντων από σοβαρές παθήσεις στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση σε ποσοστό 5% έτους 2013

ypdvmth thumb other250 0
Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων μετά τον έλεγχο των υποβληθέντων φακέλων των υποψηφίων που υπάγονται στην ειδική κατηγορία των ατόμων με σοβαρές παθήσεις για εισαγωγή στα Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 ανακοινώνει την έγκριση ή μη των αιτήσεων - μηχανογραφικών δελτίων έτους 2013 των ανωτέρω υποψηφίων, που υπέβαλαν αίτηση - μηχανογραφικό δελτίο μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων από 9 έως 16 Σεπτεμβρίου 2013.

Τα ανωτέρω στοιχεία είναι διαθέσιμα στους ενδιαφερόμενους από το διαδίκτυο (στην ιστοσελίδα του ΥΠΑΙΘ, http://moreresults.minedu.gov.gr).

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται αν η αίτηση - μηχανογραφικό δελτίο έγινε δεκτό ή όχι, καθώς και τον κωδικό και τα προσωπικά τους στοιχεία (Επώνυμο, Όνομα, Όνομα πατρός, Όνομα μητρός), εφόσον πληκτρολογήσουν τον αριθμό ή/και τα γράμματα του Δελτίου Ταυτότητας ή Διαβατηρίου που εισήγαγαν κατά την ηλεκτρονική υποβολή του μηχανογραφικού τους δελτίου και χωρίς κενά.

Με νεότερη ανακοίνωση που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να ενημερωθούν για το αποτέλεσμα εισαγωγής.


1 σχόλιο:

  1. Ανακοίνωση αποτελεσμάτων εισαγομένων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των υποψηφίων με σοβαρές παθήσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014

    Δείτε εδώ http://panelladikes24.blogspot.gr/2013/10/2013-2014_15.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή