Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

ΝΕΟ - Προκήρυξη διαγωνισμού για την πρόσληψη (800) Συνοριακών Φυλάκων Ορισμένου Χρόνου στην Ελληνική Αστυνομία - Όλες οι πληροφορίες για τις αιτήσεις και τη διαδικασία



Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Αστυνομικές Σχολές



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


11 σχόλια:

  1. Να γίνει το ύψος για τις γυναίκες 1.63 όπως πολύ σωστά λέει το Στε και η Ευρώπη και όχι 1.70 όπως το έχουν αλλά δυστυχώς ότι θέλουν κάνουν... Ντροπή και αίσχος παίζουν με πόντους για να κόψουν κοπέλες μορφωμένες από την αστυνομία.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως να βάζαμε και νάνους μέσα στην αστυνομία ; Το ύψος στις γυναίκες θα πρέπει να είναι 1.75 και πάνω και στους άνδρες 1.80 και πάνω. Έχει μπει μέσα στο σώμα ο κάθε νάνος . Για αυτό η στρατονομία είναι πιο αποτελεσματική γιατί επιλέγει στρατονομους με αυστηρά κριτήρια. Αν είναι μορφωμένη να πάει στο Πανεπιστήμιο . Άντε πολύ την έχετε δει . Δεν πείθεις κανέναν όντας 1.70 αστυνομικός .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΣΟ ΨΗΛΟΥΣ-ΕΣ?
      ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΦΡΑΣΗ 'ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΌΣ ΟΝΤΑΣ 1.70'.?
      ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΨΗΛΟΥΣ ΜΕ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΝΤΥΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΛΕΝΕ "@@@@ΙΕΣ".

      Διαγραφή
    2. ΤΑ 3 ΒΉΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ (ΣΤΟ ΤΡΈΞΙΜΟ) ΙΣΟΎΝΤΑΙ ΜΕ 1 ΒΉΜΑ ΤΟΥ ΨΗΛΟΎ . ΕΠΟΜΈΝΩΣ ΕΊΝΑΙ ΠΙΟ ΓΡΉΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΌΣ ΣΤΑ ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΆΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΛΤΑ . ΕΠΙΣΗΣ , Ο ΨΗΛΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ( ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΊΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΎΟΝ) . ΑΚΟΜΗ Ο ΨΗΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΆΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΨΑΡΩΤΙΚΟΣ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΌΣ 1:70 ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΣ ΜΟΥ . ΚΑΙ ΕΠΣΙΗΣ ΜΗΝ ΝΟΜΊΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΟΝΤΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΜΥΑΛΟ ΑΡ@@@@@ . Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΜΟΝΉ.

      Διαγραφή
    3. ΜΥΑΛΟ ΕΠΙΣΗΣ ΌΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΏΣΕΙ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΏΣΕΙΣ) . ΣΟΥ ΕΊΠΑ Η ΣΤΡΑΤΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΉ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΙ . ΒΙΟΛΟΓΙΚΆ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΣΚΉΣΕΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΎ ΒΡΕ ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ . ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΜΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ . ΕΔΏ ΣΤΗΝ ΣΑΕΑ ΟΛΟΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΑΠΟ 1:80 ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ 1;75 ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΒΡΕ ΠΕΠΟΝΙ .

      Διαγραφή
    4. Σε τι είναι αποτελεσματική η Στρατονομία?
      Τα όρια ύψους σε ένα επάγγελμα είναι ρατσισμός εναντίον του υποψηφίου επαγγελματία. Όλοι οι άνθρωποι πρέπει να έχουν τις ίδιες ευκαιρίες.

      Διαγραφή
    5. Με το σκεπτικό αυτό να γίνω και εγώ καθηγητής πανεπιστημίου και πιλότος στα f16 . ΟΧΙ πρέπει να έχεις κάποια προσόντα για ασκήσεις επαγγέλματα . Ο άλλος νομίζει ότι στην αστυνομία πρέπει να είσαι μεγάλο μυαλό για να αντεπεξέλθεις. Μεγάλο λάθος .όλοι έχουμε ευκαιρίες ναι αλλά πρέπει να έχουμε και κάποια προσόντα .

      Διαγραφή
    6. ΜΥΑΛΟ! ΜΥΑΛΟ! ΜΥΑΛΟ!
      ΜΟΡΦΩΣΗ ! ΜΟΡΦΩΣΗ ! ΜΟΡΦΩΣΗ!
      Το ύψος το προβάλλουν ίσοι το διαθέτουν ως προσόν. Φυσικά για την επίλυση υποθέσεων και δε χρειάζεται μπόι.
      Όπως επίσης και για τη σύλληψη.

      Διαγραφή
  3. Και επίσης γιατί να λάβουμε υπόψη τα ευρωπαϊκά κριτήρια της αστυνομίας και όχι τα αμερικανικά; Η αμερικανική αστυνομία για αυτό είναι πρώτη διότι επιλέγει άνδρες και γυναίκες με μέτρια μόρφωση , καλό ανάστημα και καλή σωματική διάπλαση . Αν είσαι μορφωμένος τράβα στο Πανεπιστήμιο γιατί στην αστυνομία δεν κάνεις . Η αστυνομία σαν εργασία δεν απαιτεί ιδιαίτερη μόρφωση για να αντεπεξέλθεις (εκτός αν είσαι αξιωματικός) . Βλέπεις τα τελευταία χρόνια έχει πάει η βάση στο 17 και μπαίνουν οι καλοί μαθητές που δεν πρόκειται να γίνουν καλοί σε αυτό που επέλεξαν δλδ την αστυνομία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι ομως θεωρεις οτι οποιος γραφει 17 συν δε θα γινει καλος στην αστυνομια απαραιτητα;
      και ενας με πολυ χαμηλοτερα μορια πχ μπορει να μην κανει γι αυτο...

      Διαγραφή
  4. Μακάρι ρε παιδια να πάρουν περισσότερα άτομα απο πανελλήνιες...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή