Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Τροποποίηση προγράμματος αθλητικών δοκιμασιών υποψηφίων Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ - ΕΛ.ΑΚΤ

Αποτέλεσμα εικόνας για προγράμματος αθλητικών δοκιμασιών υποψηφίων Δοκίμων Σημαιοφόρων ΛΣ - ΕΛ.ΑΚΤ 2020Σε συνέχεια της από 17-01-2020 ανακοίνωσης γνωστοποιείται ότι, το Πρόγραμμα των Αθλητικών Δοκιμασιών των υποψηφίων Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. έτους 2019, ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ αποκλειστικά και μόνο κατά το μέρος που αφορά τη 2η ημέρα διεξαγωγής τους, λόγω έκτακτων υπηρεσιακών αναγκών σχετιζομένων με τη διαθεσιμότητα των αθλητικών εγκαταστάσεων τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Ειδικότερα, υπογραμμίζεται ότι, οι άνδρες υποψήφιοι, από ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Δημοσθένης έως και ΜΟΥΣΑΔΗΣ Ιωάννης, αντί για 23-01-2020, ημέρα Πέμπτη, θα πρέπει να προσέλθουν για Αθλητικές Δοκιμασίες την 28-01-2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 07:30, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων (Τέρμα Χατζηκυριακού, Πειραιάς). Κατά τα λοιπά ισχύουν τα καθοριζόμενα στην από 17-01-2020 ανακοίνωσή μας.

Σχετικά αρχεία: Ανακοίνωση τροποποίησης προγράμματος αθλητικών δοκιμασιών

Δείτε επίσης: 




Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Σχολές Λιμενικού Σώματος.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου