Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

Σχετικά με την υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση υποψηφίων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις, σε ποσοστό 5% επιπλέον των θέσεων εισακτέων, έτους 2019

Σχετική εικόναΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Μετά από πολλά ερωτήματα αναγνωστών του panelladikes24 σχετικά με τη διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικού Μηχανογραφικού Δελτίου για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση υποψηφίων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις, σε ποσοστό 5% επιπλέον των θέσεων εισακτέων, έτους 2019 σας ενημερώνουμε για τα εξής:

- δεν έχει εκδοθεί η εγκύκλιος που θα καθορίζει τις σχετικές λεπτομέρειες,

- η δημοσίευση της εγκυκλίου και η έναρξη υποβολής Μ.Δ. θα γίνει εντός των επόμενων ημερών,

- η υποβολή του Μ.Δ. θα γίνεται στη σελίδα https://exams-severeillness.it.minedu.gov.gr/

Το panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει για κάθε εξέλιξη.

Πατήστε εδώ για να δείτε όλες τις εξελίξεις σχετικά με την εισαγωγή φοιτητών με σοβαρές παθήσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Υποβολή ηλεκτρονικού Μηχανογραφικού Δελτίου για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση υποψηφίων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις, σε ποσοστό 5% επιπλέον των θέσεων εισακτέων, έτους 2019 - Εγκύκλιος

    http://panelladikes24.blogspot.com/2019/09/5-2019_17.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή