Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Προκήρυξη Διαγωνισμού Κατάταξης Δοκίμων Λιμενοφυλάκων (ανδρών - γυναικών) έτους 2019, με εφαρμογή του συστήματος μοριοδότησης των υποψηφίων

Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής/ Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής προκηρύσσει διαγωνισμό για την κατάταξη στο Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή εκατόν πενήντα πέντε (155) συνολικά Δοκίμων Λιμενοφυλάκων (ανδρών - γυναικών), με εφαρμογή συστήματος μοριοδότησης των υποψηφίων.

Στην προκήρυξη αναφέρονται, μεταξύ άλλων, η ηλικία και τα λοιπά προσόντα των υποψηφίων, οι διαδικασίες του διαγωνισμού, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, καθώς και κάθε άλλη απαραίτητη πληροφορία.

Κατάθεση δικαιολογητικών, είτε ταχυδρομικώς με συστημένη αλληλογραφία, είτε αυτοπροσώπως (ή με νομίμως εξουσιοδοτημένο προς τούτο άτομο) (κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 08:00 έως 14:00), από την 07-10-2019, ημέρα Δευτέρα έως και την 18-10-2019, ημέρα Παρασκευή στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής / Αρχηγείο Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. (Ακτή Βασιλειάδη - Πύλες Ε1-Ε2, Πειραιάς Τ.Κ. 18510).



Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Σχολές Λιμενικού Σώματος.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


8 σχόλια:

  1. Τι κοροιδία είναι αυτή ? Οι άλλοι που ιδρώσαν και δώσαν πανελλαδικές ? Γιατί δεν παίρνετε από τους επιλαχόντες των πανελλαδικών ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε μπορουσαν με πανελλαδικες που μπαινουν με αδιαβλητες διαδικασιες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλουν καταδρομείς και ΠΤΥΧΙΟ Ο.Υ.Κ για ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανένας δε γεννιέται ΟΥΚ και καταδρομεας. Γίνονται μετά από κατάλληλη εκπαίδευση και θέληση. Έπρεπε μόνο από πανελλήνιες να γίνεται η εισαγωγή όπως στο στρατό. Κρίμα και μεγάλη αδικία. Φαντάζομαι την ψυχολογία των παιδιών που έχασαν τις σχολές της ΕΛΑΣ και του ΛΣ για λίγα μόρια.

      Διαγραφή
  4. Αυτή την εκπαίδευση ζητάει το λιμενικό.
    Τους παίρνει έτοιμους από Ε.Δ και Ο.Υ.Κ.
    Συγκεκριμένος αριθμός εκπαιδευμένων ανδρών για να τους χρησιμοποιεί σε αποστολές.
    Γιατί είναι κρίμα και μεγάλη αδικία?
    Έβαλε 'παιδιά' μέσω πανελλήνιων. Τώρα
    προκηρύσσει θέσεις για 'άνδρες'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειναι απαραδεκτο να γινεται προκυρηξη περα των πανελλαδικων εξετασεων.
    Ο καθε μαθητης δινει τον αγωνα του κ κοπιαζει για να μπει στη εκαστοτε σχολη πυρσβεστικη,Λιμενικο,Αστυνομια.
    Πρεπει να βγαλεις 16.500 μορια κ ο αλλος θα μπει με 10 Απολυτηριο.
    Απαραδεκτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή