Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

Προκήρυξη Διαγωνισμού Κατάταξης Δοκίμων Σημαιοφόρων Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής (ανδρών - γυναικών) έτους 2019, με εφαρμογή συστήματος μοριοδότησης των υποψηφίων

Σχετική εικόναΤο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής / Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής προκηρύσσει διαγωνισμό για την κατάταξη στο Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή σαράντα πέντε (45) συνολικά Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (ανδρών - γυναικών), με εφαρμογή συστήματος μοριοδότησης των υποψηφίων.

H προκήρυξη έχει δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ΦΕΚ 32/30-08-2019, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ).

Στην προκήρυξη αναφέρονται, μεταξύ άλλων, η ηλικία και τα λοιπά προσόντα των υποψηφίων, οι διαδικασίες του διαγωνισμού, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, καθώς και κάθε άλλη απαραίτητη πληροφορία.

Η κατάθεση δικαιολογητικών θα πραγματοποιείται, είτε ταχυδρομικώς με συστημένη αλληλογραφία, είτε αυτοπροσώπως (ή με νομίμως εξουσιοδοτημένο προς τούτο άτομο) (κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 08:00 έως 14:00), από την 30-09-2019, ημέρα Δευτέρα μέχρι και την 11-10-2019, ημέρα Παρασκευή στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής / Αρχηγείο Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. (Ακτή Βασιλειάδη - Πύλες Ε1-Ε2, Πειραιάς Τ.Κ. 18510).

Σχετικά αρχεία:     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ     ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Σχολές Λιμενικού Σώματος.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου