Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

Δημοσίευση Εγκυκλίου σχετικά με τη διαδικασία διαπίστωσης νέων σοβαρών παθήσεων υποψηφίων για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 - Προθεσμία - Δικαιολογητικά


Με βάση τα οριζόμενα στην Εγκύκλιο, καλούνται μόνο οι υποψήφιοι των οποίων οι παθήσεις προστέθηκαν με τους κωδικούς 65 έως 80 να απευθυνθούν από 27-09-2019 έως και 01-10-2019, σε μία από τις Ειδικές Επταμελείς Επιτροπές των παρακάτω δύο (2) Νοσοκομείων: Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ», Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», που έχουν οριστεί για την έκδοση Πιστοποιητικών διαπίστωσης πάθησης προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, για το ακαδ. έτος 2019-2020.

Επιπρόσθετα, λόγω της τροποποίησης του ποσοστού αναπηρίας, καλούνται και οι υποψήφιοι οι οποίοι εφεξής εντάσσονται στον κωδικό 57, να απευθυνθούν στις ανωτέρω δύο Ειδικές Επταμελείς Επιτροπές κατά το διάστημα λειτουργίας τους.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 3 της με αριθ. Φ.151/17897/Β6 (ΦΕΚ 358/Β’/14-02-2014) (ΑΔΑ: ΒΙΕΒ9-ΕΜΧ) Κοινής Υπουργικής Απόφασης, όπως ισχύει, οι υποψήφιοι θα χρειαστεί να καταθέσουν, εντός της προθεσμίας των τριών ημερών, αυτοπροσώπως ή με νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό τους ή ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή ή ταχυμεταφορά σε μία μόνο από τις Επταμελείς Επιτροπές τα παρακάτω δικαιολογητικά:

α) Αίτηση

β) ιατρικές γνωματεύσεις από Δημόσιο Νοσοκομείο οι οποίες φέρουν σφραγίδα από: i) Συντονιστή Διευθυντή Κλινικής ή Εργαστηρίου του Εθνικού Συστήματος Υγείας (Ε.Σ.Υ.) ή ii) νόμιμα εκτελούντα χρέη Συντονιστή Διευθυντή Κλινικής ή Εργαστηρίου του Εθνικού Συστήματος Υγείας (Ε.Σ.Υ.) ή iii) Καθηγητή Πανεπιστημίου ή Αναπληρωτή Καθηγητή και

γ) φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας.


Δείτε επίσης:




Πατήστε εδώ για να δείτε όλες τις εξελίξεις σχετικά με την εισαγωγή φοιτητών με σοβαρές παθήσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου