Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

Ενημέρωση για την προκήρυξη 1.500 Ειδικών Φρουρών στην Ελληνική Αστυνομία

Αποτέλεσμα εικόνας για Ενημέρωση για την προκήρυξη 1.500 Ειδικών Φρουρών στην Ελληνική ΑστυνομίαΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του panelladikes24 σχετικά με την προκήρυξη 1.500 Ειδικών Φρουρών στην Ελληνική Αστυνομία, σας ενημερώνουμε για εξής:

- η μοριοδότηση των υποψηφίων θα ανακοινωθεί σύντομα, 

- η ολοκλήρωση των προσλήψεων θα γίνει εντός Σεπτεμβρίου αν δεν υπάρξουν απρόοπτες εξελίξεις,

- έχει γίνει επιλογή των Τμημάτων Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής και Διδυμοτείχου ως φορείς διεξαγωγής της εκπαίδευσης των Ειδικών Φρουρών.


Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Αστυνομικές Σχολές



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


3 σχόλια:

  1. Γνωρίζετε σε ποια ιστοσελίδα θα αναρτηθεί η ανακοίνωση σχετικά με τις βαθμολογίες των υποψηφίων ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαγωνισμός για την πρόσληψη 1.500 Ειδικών Φρουρών - Πρόγραμμα ΠΚΕ - Δείτε τον τελικό πίνακα με τα μόρια όλων των υποψηφίων κατά φθίνουσα σειρά

    https://panelladikes24.blogspot.com/2019/10/1500.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πίνακας υποψηφίων που κρίθηκαν ικανοί/ες κατά τις Προκαταρκτικές Εξετάσεις (ΠΚΕ) στο πλαίσιο του διαγωνισμού πρόσληψης Ειδικών Φρουρών στην Ελληνική Αστυνομία και σχετική Ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας

    http://panelladikes24.blogspot.com/2019/10/blog-post_14.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή