Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Δ.ΙΕΚ Υπουργείου Υγείας - Ειδικότητες - Πότε θα είναι η περίοδος υποβολής αιτήσεων

Αποτέλεσμα εικόνας για Δ.ΙΕΚ Υπουργείου Υγείας - Ειδικότητες - Πότε θα είναι η περίοδος υποβολής αιτήσεωνΔημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ Β΄ 2318/2019 η Υ.Α. με την οποία καθορίζονται τα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ) του ν. 4186/2013, αρμοδιότητας Υπουργείου Υγείας, που θα λειτουργήσουν την εκπαιδευτική περίοδο 2019-2020 με τις ειδικότητες Βοηθός Νοσηλευτικής (Γενικής Νοσηλείας, Τραυματολογίας, Χειρουργείου, ΜΕΘ, Ατόμων με Ειδικές Παθήσεις και Διασώστης - Πλήρωμα Ασθενοφόρου).

Σημειώνεται ότι τα συγκεκριμένα Δ.ΙΕΚ θα λειτουργήσουν εφόσον συγκεντρώσουν ικανό αριθμό εγγραφών ενώ η κατάθεση των αιτήσεων των υποψηφίων θα ξεκινήσει τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους, στο Δ.Ι.Ε.Κ. όπου επιθυμούν να φοιτήσουν.

Διευκρινίζεται ότι την περίοδο Ιουλίου - Αυγούστου τα Δ.Ι.Ε.Κ. θα δέχονται αιτήσεις κατά τη διάρκεια των ημερών που αυτά εφημερεύουν, ενώ από 2 έως 14 Σεπτεμβρίου καθημερινά (πρωινές ώρες λειτουργίας).

Πατήστε εδώ για το ΦΕΚ και δείτε σε πίνακα τα Δ.ΙΕΚ και τις ειδικότητες.

Πατήστε εδώ για να δείτε την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας με όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες.

Πατήστε εδώ για να δείτε όλα τα νέα για την εισαγωγή σπουδαστών στα ΙΕΚ.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου