Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019 πριν την ανακοίνωση των βαθμολογιών - Όλες οι πληροφορίες με τη μορφή ερωτήσεων - απαντήσεων από το panelladikes24

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Δείτε όλες τις τελευταίες πληροφορίες πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019 με τη μορφή ερωτήσεων - απαντήσεων από το panelladikes24, την μοναδική πηγή ενημέρωσης αποκλειστικά για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Πότε θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ έτους 2019;

Οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ προγραμματίζεται να ανακοινωθούν την Παρασκευή 28-6-2019, μετά τις 1:00 μ.μ. 

Θα αναρτηθούν στα σχολεία;

Ναι, σε όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας θα αναρτηθούν καταστάσεις με τις βαθμολογίες.

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι όταν θα πάνε στα Λύκειά τους;

Οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα Λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

Οι βαθμολογίες θα είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο;

Ναι, όλοι υποψήφιοι θα μπορούν να δουν τις βαθμολογίες στο διαδίκτυο και στην ιστοσελίδα http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Από το panelladikes24 θα υπάρχει δυνατότητα να δει κάποιος υποψήφιος τους βαθμούς του;

Ναι, σε σύνδεσμο που θα βρείτε στην αρχική σελίδα του ιστολογίου.

Κάτι άλλο χρειάζεται να γνωρίζουν οι υποψήφιοι;

Μετά τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων όλοι υποψήφιοι θα μπορούν να δουν σημαντικές αναρτήσεις στο panelladikes24 σχετικά με τα στατιστικά στοιχεία των βαθμολογιών, τον υπολογισμό των μορίων, τις βάσεις της προηγούμενης χρονιάς για όλες τις σχολές κ.ά. 

Η ενημέρωση θα είναι συνεχής και στη σελίδα του panelladikes24 στο facebook.

Δείτε επίσης: 

Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Μόλις τώρα - Αποτελέσματα Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2019

    http://panelladikes24.blogspot.com/2019/06/2019_37.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή