Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Έκδοση πίνακα υποψηφίων με ελλιπή δικαιολογητικά, για εισαγωγή στις Σχολές Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. μέσω Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019 - Προθεσμία υποβολής συμπληρωματικών δικαιολογητικών

Αποτέλεσμα εικόνας για Έκδοση πίνακα υποψηφίων με ελλιπή δικαιολογητικά, για εισαγωγή στις Σχολές Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. μέσω Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019 - Προθεσμία υποβολής συμπληρωματικών Î´Î¹ÎºÎ±Î¹Î¿Î»Î¿Î³Î·Ï„Î¹ÎºÏŽÎ½Η αρμόδια Επιτροπή Παραλαβής Δικαιολογητικών και Κατάταξης ανακοινώνει ότι εκδόθηκε Πίνακας υποψηφίων με ελλιπή δικαιολογητικά του διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Ο εν λόγω Πίνακας δημοσιεύεται προκειμένου να ενημερωθούν οι υποψήφιοι για το ποιες ακριβώς ελλείψεις/σφάλματα διαπιστώθηκαν στην Αίτηση - υπεύθυνη δήλωσή τους για το διαγωνισμό ή/και στα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στον εν λόγω Πίνακα καλούνται να υποβάλουν τα ελλιπή δικαιολογητικά, ταχυδρομικά με συστημένη αλληλογραφία, έως και την 06/06/2019, ημέρα Πέμπτη [ημερομηνία σφραγίδας του ταχυδρομείου (δημόσιου ή ιδιωτικού)] στην Επιτροπή παραλαβής δικαιολογητικών και κατάταξης του διαγωνισμού στο Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής /Αρχηγείο Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. (Ακτή Βασιλειάδη - Πύλες Ε1-Ε2, Πειραιάς, Τ.Κ. 18510).

Σχετικά αρχεία: 


Πατήστε στο σύνδεσμο που ακολουθεί για να δείτε την προκήρυξη, οδηγίες για την υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών, την απόφαση με τον αριθμό εισακτέων για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 καθώς και άλλες σημαντικές αναρτήσεις.


Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Σχολές Λιμενικού Σώματος.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


7 σχόλια:

  1. Να κάνω μια ερώτηση;Παίρνουν πολυτελούς ,τρίτεκνους με 10 % ;Γιατί σε ορισμένες περιπτώσεις ελλειποντων δικαιολογητικών μαζί με τη βεβαίωση εξετάσεις 2018 ,2017 (για όσους δίνουν με 10 %)έλειπε και το πιστοποιητικό οικογ.καταστασης(πχ τρίτεκνοι) Ευχαριστώ πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διάβασε την προκήρυξη όπως όλοι μας αντί να τα περιμένεις έτοιμα

      Διαγραφή
  2. 2000 άτομα μόνο αυτά με ελλιπή δικαιολογητικά... τι έχουν να δουν πάλι τα μάτια μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ζήτηση του λιμενικού μπορεί να είναι μεγαλύτερη από την αστυνομια και πυροσβεστικη μαζι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σχολές Λιμενικού Σώματος 2019 - Έκδοση Πίνακα Δεκτών υποψηφίων για συμμετοχή στις Προκαταρκτικές Εξετάσεις (Π.Κ.Ε.) - Πρόγραμμα Π.Κ.Ε.

    http://panelladikes24.blogspot.com/2019/06/2019_26.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σχολές Λιμενικού Σώματος 2019 - Συμπληρωματική Ανακοίνωση που αφορά στον Πίνακα Δεκτών υποψηφίων για συμμετοχή στις Προκαταρκτικές Εξετάσεις (Π.Κ.Ε.)

    https://panelladikes24.blogspot.com/2019/06/2019_21.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή