Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Διαγραφή Προτιμήσεων στην εφαρμογή Ηλεκτρονικού Μηχανογραφικού 2017

Αποτέλεσμα εικόνας για Διαγραφή Προτιμήσεων στην εφαρμογή Ηλεκτρονικού Μηχανογραφικού 2017Άνοιξε η σελίδα για την μερική ή ολική ανάκληση προτιμήσεων στα Μηχανογραφικά Δελτία ΓΕΛ και ΕΠΑΛ έτους 2017

Σε συνέχεια προηγούμενης ανάρτησης (δείτε εδώ), σας ενημερώνουμε ότι είναι σε λειτουργία η ειδική σελίδα στην οποία οι υποψήφιοι που οριστικοποίησαν Μ.Δ. μπορούν να κάνουν μερική ή ολική ανάκληση των προτιμήσεών τους. 

Όσοι υποψήφιοι επιθυμούν μερική ή ολική ανάκληση προτιμήσεων στο Μ.Δ., πρέπει να επισκεφθούν την ηλεκτρονική διεύθυνση: 


Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία επιτρέπεται η μερική ή ολική ανάκληση της δήλωσης προτιμήσεων. Οι υποψήφιοι μπορούν μόνο να διαγράψουν κάποια/κάποιες από τις προτιμήσεις τους ή και όλες, μέσω της εφαρμογής, ως και την Πέμπτη 20-7-2017.

Διευκρινίζεται ότι δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί αλλαγή στη σειρά των προτιμήσεων, ούτε προσθήκη νέων

Με την ολοκλήρωση της διαγραφής των προτιμήσεων θα πρέπει ο υποψήφιος να οριστικοποιήσει εκ νέου το Μηχανογραφικό Δελτίο, το οποίο διατηρεί τον ίδιο αριθμό πρωτοκόλλου, αλλά με νεότερη ημερομηνία οριστικοποίησης.

Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία είναι οριστική και μετά την παρέλευσή της δεν θα γίνει δεκτή καμία αλλαγή στα Μηχανογραφικά Δελτία.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου