Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Από το panelladikes24 ευχόμαστε καλά αποτελέσματα σε όλους τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017

Αποτέλεσμα εικόνας για καλά αποτελέσματα σε όλους τους υποψήφιους των Πανελληνιων Εξετάσεων 2017Το panelladikes24 ενόψει της αυριανής ανακοίνωσης των βαθμών στα μαθήματα που εξετάστηκαν οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017, εύχεται σε όλους ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Επίσης, επισημαίνουμε τα εξής:

- η διαδικασία για την εισαγωγή στα ΑΕΙ δεν εξαρτάται μόνο από τα παραπάνω αποτελέσματα αλλά και από την συμπλήρωση ενός κατάλληλα διαμορφωμένου σύμφωνα με τις επιθυμίες του υποψήφιου, Μηχανογραφικού Δελτίου.

- δε θα πρέπει να επηρεάσει τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου ο αριθμός των μορίων του κάθε υποψηφίου καθώς στο Μ.Δ. εκφράζεται το ''τι θέλω'' και όχι το ''τι μπορώ''.

- μην παρασύρεστε από δημοσιεύματα σε τηλεοράσεις, εφημερίδες και διαδίκτυο για τις Βάσεις 2017 καθώς δεν μπορούν να γίνουν ακριβείς εκτιμήσεις. Άλλωστε κάθε χρόνο η πραγματικότητα αποδεικνύει την εγκυρότητα ή μη των παραπάνω εκτιμήσεων.

- το panelladikes24 θα συνεχίσει να ενημερώνει για κάθε εξέλιξη με συνεχείς αναρτήσεις.


Δείτε εδώ όλες τις πληροφορίες για την υποβολή του Μηχανογραφικού Δελτίου 2017.Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου