Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Από σήμερα και έως 27/6 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τις Πυροσβεστικές Σχολές


- η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής της Αίτησης - Υπεύθυνης Δήλωσης στην ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος (πατήστε εδώ) θα γίνεται από σήμερα Δευτέρα 19-06-2017 έως και την Τρίτη 27-06-2017,

- μετά την ηλεκτρονική υποβολή της Αίτησης - Υπεύθυνης Δήλωσης οι υποψήφιοι μεταβαίνουν αυτοπροσώπως από την Τρίτη 20-06-2017 έως και την Τετάρτη 28-06-2017 και από ώρα 09:00 έως 18:00 στις έδρες των Διοικήσεων Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομών (ΔΙ.Π.Υ.Ν.) στην Επιτροπή Παραλαβής Δικαιολογητικών για τις λοιπές διαδικασίες που προβλέπονται στην προκήρυξη.

Οι υποψήφιοι για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ηλεκτρονικής υποβολής της Αίτησης - Υπεύθυνης Δήλωσης, τα δικαιολογητικά και τις ημερομηνίες υποβολής τους, τις προκαταρκτικές εξετάσεις και εν γένει για όλες τις διαδικασίες θα πρέπει να μελετήσουν την προκήρυξη.
Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


13 σχόλια:

 1. εδωσα πρωτη φορα το 2015 και δευτερη το 2016 κανονικα πανελληνιες με το παλαιο συστημα....τωρα θα δωσω παλι με το 10%...μπορω να δηλωσω σχολες της πυροσβεστικης ακαδημιας???γιατι βαζω τον κωδικο μου στην αιτηση και μου βγαζει μη εγκυρος κωδικος ΥΠΠΕΘ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μηχανογραφικά Δελτία ΓΕΛ και ΕΠΑΛ για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017

   http://panelladikes24.blogspot.gr/2017/06/2017_2.html

   Διαγραφή
  2. Δν μπορείς μόνο για αστυνομία μπορείς

   Διαγραφή
 2. Τελικα ποσα ατομα παιρνει ειπαν?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. 120 πυροσβεστες
  45 αξιωματικοι
  Συνολικά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν έχουν πει ακόμα πόσους θα πάρουν. Ο αρχηγός έχει πει αυτά τα νούμερα σε μια συνέντευξη που έδωσε και μάλλον έτσι θα είναι.

   Διαγραφή
  2. Πολλους παίρνει παλι...17+ η πυροσβεστικη ����

   Διαγραφή
  3. Τα ίδια ακριβώς άτομα με περσυ θα πάρει 93 και 40 διαβάστε το άρθρο 19 της προκήρυξης και θα καταλαβετε !!

   Διαγραφή
  4. Τα ίδια ακριβώς άτομα με περσυ θα πάρει 93 και 40 διαβάστε το άρθρο 19 της προκήρυξης και θα καταλαβετε !!

   Διαγραφή
 4. Ο γιός μου είναι Δόκιμος Πυροσβέστης και βρίσκεται στο 1ο εξάμηνο στην σχολή Πυροσβεστών στην Πτολεμαΐδα και θέλει να κάνει το μηχανογραφικό του για το 10% για να μπορέσει να περάσει στην σχολή Ανθυποπυραγών.
  Η Πυροσβεστική υπηρεσία του τόπου του που έκανε την ηλεκτρονική αίτηση μας είπε να την κάνει σαν Πυροσβέστης.
  Στο μηχανογραφικό που θα δηλώσουμε, έχει δύο επιλογές μία για πολίτες και η άλλη για πυροσβέστες. Τι από τα δύο θα δηλώσουμε;
  Το υπουργείο που μίλησε ένας πρώην καθηγητής του είπε ότι πρέπει να δηλώσει ως πολίτης αλλά δεν απάντησε αν δηλώσουμε και τα δύο τι θα γίνει.
  Αν δηλώσουμε σαν πολίτης τι θα γίνει με την Πυροσβεστική που έχουμε κάνει ηλεκτρονική δήλωση; Θα το δεχθεί ή θα έχουμε πρόβλημα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Είναι δόκιμος πυροσβέστης δεν μπορεί να δώσει με το 10%....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αν δεν είσαι σωστά πληροφοριμένος μην κάνεις απάντηση.
   Μπορεί να κάνει το 10%

   Διαγραφή
 6. καλημερα ποτε ειναι οι προκαταρκτικες εξετασεις ξερουμε; εστω στο περιπου

  ΑπάντησηΔιαγραφή